Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kijelző javítása kb mennyibe...

Kijelző javítása kb mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Nem egészen 1 éves 60ezres telómat leejtettem, és kicsit megrepedt a képernyő az alsó sarkán, ami még nem is lenne nagy baj, de onnan kiindulva elkezdett egy zöldes folt terjedni a kijelzőn, ami teljesen eltakarja ami alatta van..Telefonos boltban azt mondták elvileg meg lehet javíttatni, de nem tudták mennyiért.. Nem tudja valaki hogy kb mennyit kérnek ilyen javításért? Túl sokat nem akarok fizetni érte, de ha lehet, nem cserélném le a telómat..
2016. júl. 2. 17:34
 1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy Samsung galaxy Ace4 telefon, ha ez segít valamit
2016. júl. 2. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:
min 10k
2016. júl. 2. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát. Ha ki tudod otthon cserélni akkor a csere árral nyert ügyed van, de ha nem, boltban kicserélek 3-4 ezer forintért. Ha eredetit akarsz(Super amoled kijelző, ami papírvékony, külön nem nagyon lehet cserélni, csak touchal)akkor mélyen a zsebedbe kell nyúlnod... [link]

Viszont van "olcsóbb" után gyártott, amit nem biztos, hogy érdemes megrendelni, mert nem mindig hozza ugyanazt az "élményt" mint az eredeti, tehát random mellé érzékel stb.(jobban nem tudtam kifejezni magam, de remélem érted..) [link] itt van pl. egy, de ha keresgetsz, lehet hogy találsz olcsóbban is..

2016. júl. 2. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem erimeg cserelni mert az ace 4 egy nagyon rossz mobio inkabb vegyel ujat
2016. júl. 2. 20:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát szerintem egyátalán nem rossz, nekem eddig tökéletesen megfelelt, de mindegy..
2016. júl. 3. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!