Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telenor, Vodafone vagy T-mobile?

Telenor, Vodafone vagy T-mobile?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a legjobb?
2016. júl. 3. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

1. Telenor

2. Vodafone

3. T-mobile

Nálam ez a sorrend.

2016. júl. 3. 12:50
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
én telenoros vagyok és bár a többit nem ismerem, de ezzel elégedett vagyok
2016. júl. 3. 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
mármint saját tapasztalatból nem ismerem :)
2016. júl. 3. 12:57
 4/7 anonim ***** válasza:
T-mobile-al az a baj, hogy nem szólak, hogy elértem a net határt, csak 200 FT / 10 MB aktiválva SMSt adok, de amúgy így nem lehet megkülönböztetni, aki a legjobb csomagot kínálja, amire szükséged van
2016. júl. 3. 13:35
 5/7 anonim válasza:
100%

T-Mobilos aranykártyás vagyok és most fontolgatom a váltást + készülék vásárlást, ezért bementem a konkurenciákhoz is.

A legolcsóbb készülékek talán a Vodafonnál vannak, viszont nekem az előfizetés annyira nem volt szimpi, de ugye van akinek sokkal előnyösebb lehet az.

A T-Mobilnál ami szimpi, hogyha elhasználod a neted se állítják le, hanem csak belassítják, így akkor is megkapod az üzeneteket, ha netezni effektíve még nem is tudsz. Viszont kicsit túlzásnak érzem, hogy 10 éve fizetek nekik, nem is a legolcsóbb csomagban vagyok és nem vagyok képes egy középkategóriás mobilt venni megfizethető áron, szóval a befizetett összeg nincs összhangban a kedvezményekkel. Plusz az egyéb szolgáltatások is baromi drágák, a telefon átiratása, a tartozékok megvétele a mobilhoz, ha elromlik valami.(Mondjuk itt én voltam a hülye, legközelebb ha ilyen lesz bemegyek mind3 üzletbe és megkérdezem mi mennyi). A kedvencem, ha odaírják, hogy + fülhallgató jár a mobilhoz, ami alapvetően is benne van a dobozban. Leköteleznek, hogy nem piszkálják ki:D

Az ügyfélszolgálatuk legalább többynire jó, telefonon és személyesen is.

A Telenor amúgy szimpatikus, nekem az előfizetések eléggé megfelelőek plusz többnyire jóval kedvezőbbek a mobilok árai, de tudtommal ha elfogy a net, akkor leállítják.

2016. júl. 3. 14:35
 6/7 Lovdam válasza:
Így van a Telenor leállítja a netet,ha elfogy a kereted,viszont 80%-os felhasználtságnál értesít SMS-ben,ha pedig elfogyott SMS-ben küldik,milyen plusz adatot tudsz vásárolni.Az is kérdés,hogy mennyit telefonálsz,milyen irányba,mennyi net-et szeretnél.Ezeknek megfelelően érdemes választani,tarifacsomagot és szolgáltatót is.Teljesen szubjektív,hogy melyik a jobb.Itt is,ott is vannak elégedett és elégedetlen ügyfelek.
2016. júl. 6. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Úgy döntöttem, hogy Én is írok!

Jelenleg T-mobilos vagyok, megfelelőek a percdíjaim is, 5 kedvezményes, általam kiválasztott számot hívhatok és írhatok SMS-t 39 Ft-ért! Szóval: T-Mobile.

2016. júl. 9. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!