Telenor, Vodafone vagy T-mobile?
1. Telenor
2. Vodafone
3. T-mobile
Nálam ez a sorrend.
T-Mobilos aranykártyás vagyok és most fontolgatom a váltást + készülék vásárlást, ezért bementem a konkurenciákhoz is.
A legolcsóbb készülékek talán a Vodafonnál vannak, viszont nekem az előfizetés annyira nem volt szimpi, de ugye van akinek sokkal előnyösebb lehet az.
A T-Mobilnál ami szimpi, hogyha elhasználod a neted se állítják le, hanem csak belassítják, így akkor is megkapod az üzeneteket, ha netezni effektíve még nem is tudsz. Viszont kicsit túlzásnak érzem, hogy 10 éve fizetek nekik, nem is a legolcsóbb csomagban vagyok és nem vagyok képes egy középkategóriás mobilt venni megfizethető áron, szóval a befizetett összeg nincs összhangban a kedvezményekkel. Plusz az egyéb szolgáltatások is baromi drágák, a telefon átiratása, a tartozékok megvétele a mobilhoz, ha elromlik valami.(Mondjuk itt én voltam a hülye, legközelebb ha ilyen lesz bemegyek mind3 üzletbe és megkérdezem mi mennyi). A kedvencem, ha odaírják, hogy + fülhallgató jár a mobilhoz, ami alapvetően is benne van a dobozban. Leköteleznek, hogy nem piszkálják ki:D
Az ügyfélszolgálatuk legalább többynire jó, telefonon és személyesen is.
A Telenor amúgy szimpatikus, nekem az előfizetések eléggé megfelelőek plusz többnyire jóval kedvezőbbek a mobilok árai, de tudtommal ha elfogy a net, akkor leállítják.
Úgy döntöttem, hogy Én is írok!
Jelenleg T-mobilos vagyok, megfelelőek a percdíjaim is, 5 kedvezményes, általam kiválasztott számot hívhatok és írhatok SMS-t 39 Ft-ért! Szóval: T-Mobile.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!