Milyen telefonnak tartjátok a Sony Xperia Z2-őt? Érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Jelenleg Sony Xperia M-em van, és mit ne mondjak, kezd elegem lenni belőle. Szeretnêk majd egy új telefont, és érdekelne a Z2-ről a véleményetek. Megéri az árát? Aksija mennyire jó? Egyéb tapasztalokat is várok, lehetőleg olyanoktól, akiknek van/volt ilyen telefonjuk. Előre is köszönöm!2016. júl. 5. 02:10
1/3 anonim válasza:
Ujat szeretnel v hasznaltan?
En egyik esetbwn sem ajanlom, ird le a kereted ws kk mondunk mobilokat
2/3 anonim válasza:
Z3-at vegyél, az még ma is jó választás.
Hiába jönnek a Redmi 3 pro-val, esetleg a Vernee Thor-al, azok nem jobbak a Z3-nál.
Manapság mindenki ezeket a telókat javasolgatja, mert olcsó, azt nem mondom hogy rossz, én is jónak tartom, de egy Z3-nál, sőt a Z2-nél sem jobb!
3/3 Néneth Krisztián(némó) válasza:
a z2 jo szerintem még meg is érné de én inkább vennék egy ujjabbat középkategóriába.Én ezeket ajánlanám hasonló áron:Huawei p9 lite,Xperia XA,LG Nexus 5x,Galaxy A3. Szerintem ezeket nézd meg hasonló tudás hasonló ár de újjabbak kevésbé elavultak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!