Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Testvéremnek szeretnék venni...

Testvéremnek szeretnék venni egy kukirin G2…..mivan ha túllépjük a teherbírást? pl:125 kg vagy akkor mi van?

Figyelt kérdés
Mert ő kb annyi kg

2024. nov. 7. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Legrosszabb esetben belemegy egy bukkanóba és kettétörik alatta.
2024. nov. 7. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Vegyél g2 max-ot.
2024. nov. 7. 23:06
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Kisebb emelkedőn sem tud majd kimenni .
2024. nov. 8. 00:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez egy veszélyesnek tartott roller, a C-futómű felső tagja hajlamos eltörni, mivel csak alumínium öntvényből gyártották, amellett hajlamos beszitálni is.

Nem is tartom biztonságosnak egy 125 kilós embernél ilyen kis rollerek használatát, ami amúgy sem veszélytelen.

Nagy testtömeghez inkább arányosan nagyobb roller, nagyobb kerék kellene, vagy még az sem. Ekkora tömeget felgyorsítasz 20-25 km/h sebességre, azzal hatalmasat / végzeteset lehet taknyolni, ha előáll egy váratlan helyzet.

2024. nov. 8. 11:28
 5/5 anonim válasza:
125 kg?? Bazz! Elesik oszt' földrengés lesz.🤣
2024. nov. 26. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Még sosem volt playstation-öm, most sem én használnám, hanem a kis testvéremnek vennék egyet. Ps4 vagy Ps5 amit inkább ajánlanátok ? Videókat...

A saját véleményetekre lennék kíváncsi! Sokkal másabb, sokkal jobb, sokkal minőségibb, jobban megéri az árát a Ps5 mint a Ps4 ? Ha pl Ps4et vásárolnék neki, akkor több játékot tudnék vásárolni, de ha annyival jobb a Ps5, akkor inkább azt. Ha tagságot vásárolok,...

PS3 CECH-3004B típusú gépet kaptam testvéremtől nemrég. Valaki aki ért hozzá, az tudja, hogyan tudnám maximálisan kihasználni szórakozásra?

Miket lehet netről rátelepíteni Pendrive-ról, amik sokkal jobb élményt nyújtanak a használatban. Pl lehet-e online hellyel összekötni media nézésre, hallgatásra. Jobb, okosabb menürendszere lehet-e. Vagy éppen ami még eszetekbe jut még. A Ps-Hack oldalra kódot kér...

Lenne egy olyan problémám hogy vettem egy erősítőt meg egy mélyládát a testvérem össze kötötte őket megfelelően az erősítő 4 csatornás (elméletileg...

Tehát az rca kábel vékony szálját rá köti a rádiónak a fekete száljára nem ad hangot csak puffog az erősítőben van 2x20am biztosíték az rca kábelen meg van egy 25am biztositek+haz A testvérem azt mondta hogy kell vennem kettő rca átalakítót és akkor 4 csatornát tud a...

Nemrégiben kaptam egy Xbox one S konzolt a testvéremtől születésnapra és a csomag tartalmazza a Forza Horizon 3-mat Hot Wheels dlc-vel 500GB-os és...

12 napos liveot beaktiváltam majd másnap a 12 hónaposat mert úgy voltam vele hogy minek a 12 napos és egyszer áram szünet volt a konzol nem ment de amikor beüzemeltem akkor már a sok sok hiba nem csatlakozott a nethez és a legnagyobb probléma hogy az xbox gold live...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!