Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Valami ragasztás engedhetett...

Valami ragasztás engedhetett el? Ennek központban kéne lenni úgy gondolom.

Figyelt kérdés
[link]

máj. 10. 09:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Ilyen szögből mi nem látjuk. Te láttad szemből, mi nem.

A ragasztóanyag nem nagyon tud itt kilágyulni és elmozdulni, ha excenteres, gyári hibának gondolnám, mert a közepén levő mag a mágnes hátoldalát záró lapba van préselve, de leginkább egy anyagból kimunkálva a mágneses veszteség csökkentésére, és így a hátlap ragasztása offset nagy valószínűséggel.

[link]

[link]

máj. 10. 10:10
 2/6 Szirty ***** válasza:
Ha én fényképeztem volna le, akkor a lehető legpontosabban tengely irányból, merőlegesen a hangszóró fele néző optikával csináltam volna a képet hogy a kérdésben említett probléma látható legyen.
máj. 10. 16:20
 3/6 A kérdező kommentje:

Nincs légrés, be van húzódva egyik részre a mag!

[link]

máj. 10. 16:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Holnap csinálok jó fotót!
máj. 10. 16:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Elengedhet a mágnes ragasztása, láttam 1-2x ilyet. Próbáld izomból mozgatni, akkor látod, hol mozog.
máj. 10. 17:58
 6/6 feri 45 ***** válasza:
Utoljára közölt képen látható a "mag" elmozdulása. Ez gyakori hiba. Én hangszóró javítóként gyakran találkozom ilyennel. Speciális központosító szerszámmal préselem középre, majd ragasztok. Ha nem sérült a tekercs, akkor tökéletes müködés következik. Ha sérül a tekercs, akkor új tekercset készítünk. A munka csak jól felszerelt műhelyben javítató. Kis teljesítményű és méretű angszórók javítása nem gazdaságos.
máj. 11. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!