120 cm-es TV-t fel lehet tenni egyedül asztalra?

válasza:14-15 kg nem vészes, valószínűleg simán fel tudnám tenni.
Viszont a régi, keskeny képcsöves ("slim fit") tévém (72 képátló, de a szélessége több volt, azon még széles hangszórók is voltak az oldalán), 40 vagy 45 kg volt (...), hát azzal befürödtem. Pedig nem feltenni, hanem levenni akartam az állványról. Megfogtam, elkezdtem emelni és összeestem alatta... :( Hevertem a földön, rajtam a tévé, az egyik kezem alatta, hogy védjem a kijelzőt. Elég reménytelen helyzet volt, feküdtem ott egy darabig, rajtam a tévével, aztán valahogy kiszabadítottam a kezem és sikerült kimászni alóla. A tévének nem lett baja, nekem hetekig fájt a derekam :(

válasza:Azért annyira nem törékeny egy ilyen tv hogy alig lehet hozzáérni,megérinteni a kijelzőt stb.
Eleve van benne egy nagy fém/alumínium lap (attól van súlya)amire az alkatrészek vannak szerelve,meg a műanyagban merevítések,nem fog csavarodni ha a két átellenző sarkaiban alul-felül megfogod és rakosgatod.

válasza:

válasza:

válasza:10. Értelmesebbnek gondoltalak ismeretlenül is. Megindokoltam: könnyű felborítani. A régi csöves tévék stabilan álltak tömegük és dobozszerű alakjuk miatt. Ezeket a laposokat igen könnyű felborítani. Szomszédomnak is tönkre vágta a tévéjét a macska. Felugrott, hogy a fölötte lévő polcra feljusson, de csak a tévébe sikerült belekapaszkodnia. Alig volt negyedmilliós a kár. Minél nagyobb a mérete, annál esélyesebb. Persze van méretének megfelelő talpa. Igen, a mérnökök számításai biztosan alaposak. Csak a macskuszok, kutyusok, gyerekek stb. nem olvassák azokat a tankönyveket, amiket ők.
11 "Viszont a régi, keskeny képcsöves ("slim fit") tévém (72 képátló, de a szélessége több volt, "
Bocs de az OLED TV-k olyan vékonyak mint egy iskolai füzet. Pont ez a baj

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!