Miért nem lehet buta TV-t kapni, csak alig?

Figyelt kérdés
Mi az oka, hogy alig gyártanak buta TV-t? 80 cm felett nem is tudok venni butát. Az okos TV-k lassúak, akadoznak, tele van reklámmal, adatvédelmi szempontból is aggályos. Én csak egy kijelzőt akarok, mint régen 👍
febr. 4. 18:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Akkor kijelzőt vegyél ne tv-t!
febr. 4. 18:45
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Milyen adatvédelmi aggály? Nekem van okos tévém de még az életben nem kötöttem netre, mert én egy külső eszközzel használom.
febr. 4. 18:48
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Én a konyhában egy monitort használok tv-nek. Garantáltan nem okos.
febr. 4. 18:51
 4/12 Mad Max2 ***** válasza:
89%
Az okos tv csak akkor okoskodik ha van internet hozzá kapcsolva:)
febr. 4. 18:53
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

Akkor vegyél monitort.

Nekem is így van megoldva. 27 colos monitor+médiabox+2.1 hangrendszer.

Semmi okosfunkció nincs, bekapcsolom és nézem az adást.

Egyedül a monitort kell kézzel bekapcsolni, onnantól a médiabox távirányítójával vezérelem.

febr. 4. 18:55
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Ha csak tv nem használod, akkor nem akadozik, nem lassú, és nincs tele reklámmal sem. Szerintem te eltévedtél.
febr. 4. 19:07
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
Ha csak tvnek használod, akkor nem akadozik, nem lassú, és nincs tele reklámmal sem. Szerintem te eltévedtél.
febr. 4. 19:08
 8/12 anonim ***** válasza:
42%
Csak az a baj, hogy ott a sok extra licensz, hardver az okos funkciókhoz, aminek az árát nyilván nem nyelik le, szóval drágább az egész. Ha nem lenne benne lehetne olcsóbb, vagy ugyanannyiért egy jobb minőségű. Tényleg jobban járunk egy hatalmas monitorral, úgyis minden szolgáltató a set top boxot erőszakolja, így a tuner se kell.
febr. 4. 19:28
 9/12 A kérdező kommentje:
Nektek nincs TV adásotok? Az csak netről megy ma már. Az is. Itt egy set top box meg az a másik netes doboz és csak nettel megy minden. Ezt mondta a mérnök aki bekötötte decemberba
febr. 4. 19:38
 10/12 anonim ***** válasza:
85%
Van internet nélkül is TV adás! Anno még az UPC kötötte be nálam, most ONE és volt mikor műszaki hiba miatt nem volt netem, de attól még gond nélkül nézhettem a TV-t, ugyanis a bejövő koax kábel még a modem előtt kettéágazik, és egyik megy a modembe a másik a boxba.
febr. 5. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!