Ingyenes TV készüléket, miért nem rendelnek sokan?
Már évekkel ezelőtt elindult valami ilyen. Nem tudom hazánkból rendelhető-e. De nem látom, hogy elterjedt volna külföldön sem. Itthon még nem is láttam ilyent
Ingyenes 140 cm-es okos TV. Lehet nem OLED csak LED, de ingyen van. Így hogy : nem kell fizetni érte
Azért éri meg, mert csendes reklámkép fut alatta egy külön panelen. Legyen. Úgyis tele van már minden reklámmal. Még ez nem számít. Letakarod, lefested, valamit teszel oda ha nem akarod a tamponreklámod nézni. Szerintem rohadtu megéri [link]

válasza:

válasza:

válasza:Erről volt szó:
aztán jól be is bukott:
Közgazdasági alapvetés: nincs ingyenebéd. A TV előállítása pénzbe kerül, így azt valakinek ki kell fizetnie. Jelen esetben a TV-néző a "termék".
"Azért éri meg, mert csendes reklámkép fut alatta egy külön panelen."
Meg csendben meg is figyel - mint a citált cikkben írják is:
"Ha jobban megnézi, a tévé tetején láthat egy kitüremkedést, mely egy kamerát és egy mikrofont foglal magában. A Telly a nézési és aktivitási adatokra vonatkozó szabályzatában azt írja, hogy információkat gyűjthetnek az Ön által megtekintett audio- és videotartalmakról, a megtekintett csatornákról és a nézési munkamenetek időtartamáról, valamint arról, hogy hogyan lép kapcsolatba a tévével.
Ez magában foglalja az Ön keresési lekérdezéseit, az Ön által kiválasztott gombokat, valamint az Ön és a tévét használó más személyek fizikai jelenlétét egy adott időpontban. Amennyiben pedig úgy döntene, hogy nem kíván részt venni az adatgyűjtésben – szimplán csak azzal, hogy megtagadja az ÁSZF elfogadását, vagy azzal, hogy letakarja a kamerát –, a tévét vissza kell küldenie, vagy ki kell fizetnie annak árát és a beszerelési költségeit."

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!