Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Bluetooth fülhallgató miért...

Bluetooth fülhallgató miért késik a hang, jobb lesz ha veszek újat?

Figyelt kérdés

TEMU-ról rendelt Adol TSW-R06 típusú vezeték nélküli fülhallgatót használok, Honor 90 Lite készülékemhez.

Sokat utazom, így szoktam játszani illetve edjing Mix appon mixelni.

Idegesítő hogy fél másodperces késésben van a hang(a játéknál később hallatszik a lövés, a mixelésnél pedig szétcsúszik a mix)

Ha vásárolnék egy JBL Tune 500bt vagy 510bt vezeték nélküli fejhallgatót akkor megoldódna a probléma vagy mindenképp váltanom kell vezetékes fejhallgatóra???(Usb-c/Jack adapter + vezetékes füles)

tegnapelőtt 08:45
 1/5 anonim válasza:
100%

szerintem ne a temurol vásárolj mert olcsó de általába gagyi a minöség

néz megbizható oldalak ról pl.: alza auchan vagyamelyeknek van magyar országon boltjuk

nem kell cserélni be dugosra ha zavar

nagy esélyel meg oldódna de ne a temu rol vegyél max ruhát

szeritem egy tanács néz a árukeresöröl elször és nézd meg hol a lecsobb

tegnapelőtt 09:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Normális bluetoothos füles jól működik
tegnapelőtt 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:

ha neked fontos bluetoohos füles és zavar az a fėlmásodperces késés akkor vagy vegyél normális helyröl media mart ,alza ,stb vagy válts vezetékesre.

ėn mondjuk csak vezetékest használok ezért csak olyan telefonmårkåk jöhetnek szóba akik mėg jack dugos telefont gyártanak ,bår most már vetem vezetékes fülest usb c kimenetel igy csak töltöportba beduktam fülest és szólt .

[link]

tegnapelőtt 11:48
 4/5 Morzsi007 ***** válasza:
A BT jelátvitel alapból késni fog. Jobb minőségű fejesnél is van késés, de nem olyan nagy, viszont zavaró lehet játéknál, gagyibb minőségnél még több a késés. APTX képes füles/fejes és kell, hogy tudja a mobil is ezt a kódolást, minimalizálja a késést. Másik megoldás, hogy vezetéket használsz.
tegnapelőtt 12:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Vezetékest vegyél (ha nincs jack, akkor USB-C csatlakozós is megfelelő). A vezeték nélküliekben mindig lesz késés. Ha nem is fél másodperc, de annyi, hogy rossz legyen a mix, illetve már lelőttek mire hallod. Ezen csak a drót segít.
tegnapelőtt 13:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!