Bluetooth fülhallgató miért késik a hang, jobb lesz ha veszek újat?
TEMU-ról rendelt Adol TSW-R06 típusú vezeték nélküli fülhallgatót használok, Honor 90 Lite készülékemhez.
Sokat utazom, így szoktam játszani illetve edjing Mix appon mixelni.
Idegesítő hogy fél másodperces késésben van a hang(a játéknál később hallatszik a lövés, a mixelésnél pedig szétcsúszik a mix)
Ha vásárolnék egy JBL Tune 500bt vagy 510bt vezeték nélküli fejhallgatót akkor megoldódna a probléma vagy mindenképp váltanom kell vezetékes fejhallgatóra???(Usb-c/Jack adapter + vezetékes füles)
szerintem ne a temurol vásárolj mert olcsó de általába gagyi a minöség
néz megbizható oldalak ról pl.: alza auchan vagyamelyeknek van magyar országon boltjuk
nem kell cserélni be dugosra ha zavar
nagy esélyel meg oldódna de ne a temu rol vegyél max ruhát
szeritem egy tanács néz a árukeresöröl elször és nézd meg hol a lecsobb

válasza:

válasza:ha neked fontos bluetoohos füles és zavar az a fėlmásodperces késés akkor vagy vegyél normális helyröl media mart ,alza ,stb vagy válts vezetékesre.
ėn mondjuk csak vezetékest használok ezért csak olyan telefonmårkåk jöhetnek szóba akik mėg jack dugos telefont gyártanak ,bår most már vetem vezetékes fülest usb c kimenetel igy csak töltöportba beduktam fülest és szólt .

válasza:

válasza:További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!