Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Valaki halott rólahogy lesz e...

Valaki halott rólahogy lesz e gta 5 online frissítés késöbb?

Figyelt kérdés
ugye késöbb mert én nem tudom mert ugye ki jönn a gta 6 ezért nem tudom hogy esetleg már lesz egy gta 6 online ezért nem fogják frissíteni meg akciókat adni ?

ápr. 15. 21:31
 1/2 Szirty ***** válasza:
Valaki halott? :-o
ápr. 16. 12:51
 2/2 A kérdező kommentje:
hahaha
ápr. 16. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Air Pods Pro 2th gen legujabb frissitese teljesen elrontotta az elmenyt?

Adott a fenti készülék, le kellett frissitenem akaratom ellenére a legújabb ios (26). A telefonnal egyutt az air pods is lefrissült a legujabb verzióra. Eddig a modoknal lehetett Ah alábbiak közül választani: Ki, Atengedes, adaptív, zajkioltas. A ki funkcionál olyan...

Az Si4732típusu minirádiómat, -firmware frissítés céljából- hogy tudnám a PC-mhez csatlakoztatni?

Nemrég vásároltam. Van USB-C kimenete, de a PC-m nem ismeri fel. Így nem is tudom rátölteni az interneten ajánlott firmware frissítéseket. Ha valamilyen részletes használati utmutatót tudnátok ajánlani, azt is negyon megköszönném.

Miért nem működik az Acer laptopon a Touchpad?

Acer Aspire A315-34 típus. Nem az Fn+F7 kombináció a ludas, kérlek segítsetek nagy szükségem van a touchpadre.

OneTV hülyeség frissítés jött a Vodafone médiaboxra. Most PIN kódot kér. Hogy lehet kibújni alóla?

Régi PIN a default 0000 volt. Soha semmilyen gyerekzárat nem állítottam be. Most beleszartak, újraFirmware-ezték, és a wizzard kérte is az új PIN kódot. Megadtam olyat ami szintaktikailag is oké kellene legyen. Hibát írt ki. Most meg nem tudok South Parkot nézni,...

Hisense 4k UHD Smart TV-n az új frissítés óta nem engedi hogy youtube hallgatás közben csak audio módra váltsak. Van rá mód?

Én mindíg úgy aludtam el eddig, hogy a youtuben megy valamilyen halk zene, és a beállítás gombra nyomva kidta opciónak a csak audio-t és a további beállításokat. Most disney+-on kiadja, youtube-n nem... És a további beállításokban sem találom, hogy csak audio rá...

Ezeket írja ki a PS4 pro konzolom, mi lehet a probléma? Mit tehetek?

PS4 nem indítható el, csatlakoztassa a dualschock4-t, majd nyomja meg a PS gombot. Ezután ezt írja: frissítő fájl telepítéséhez csatlakoztassak egy usb-t vagy töltsem le a PS oldaláról. Utána meg persze azt, hogy nincs csatlakoztatva.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!