Valaki halott rólahogy lesz e gta 5 online frissítés késöbb?
Kapcsolódó kérdések:
Adott a fenti készülék, le kellett frissitenem akaratom ellenére a legújabb ios (26). A telefonnal egyutt az air pods is lefrissült a legujabb verzióra. Eddig a modoknal lehetett Ah alábbiak közül választani: Ki, Atengedes, adaptív, zajkioltas. A ki funkcionál olyan...
Nemrég vásároltam. Van USB-C kimenete, de a PC-m nem ismeri fel. Így nem is tudom rátölteni az interneten ajánlott firmware frissítéseket. Ha valamilyen részletes használati utmutatót tudnátok ajánlani, azt is negyon megköszönném.
Acer Aspire A315-34 típus. Nem az Fn+F7 kombináció a ludas, kérlek segítsetek nagy szükségem van a touchpadre.
Régi PIN a default 0000 volt. Soha semmilyen gyerekzárat nem állítottam be. Most beleszartak, újraFirmware-ezték, és a wizzard kérte is az új PIN kódot. Megadtam olyat ami szintaktikailag is oké kellene legyen. Hibát írt ki. Most meg nem tudok South Parkot nézni,...
Én mindíg úgy aludtam el eddig, hogy a youtuben megy valamilyen halk zene, és a beállítás gombra nyomva kidta opciónak a csak audio-t és a további beállításokat. Most disney+-on kiadja, youtube-n nem... És a további beállításokban sem találom, hogy csak audio rá...
PS4 nem indítható el, csatlakoztassa a dualschock4-t, majd nyomja meg a PS gombot. Ezután ezt írja: frissítő fájl telepítéséhez csatlakoztassak egy usb-t vagy töltsem le a PS oldaláról. Utána meg persze azt, hogy nincs csatlakoztatva.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!