Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Lehetséges, hogy laptop nem...

Lehetséges, hogy laptop nem hűt hirtelen?

Figyelt kérdés
Egyik nap még minden probléma nélkül működött a laptopom a következő nap pedig elképesztően belassult, nem csak a programok hanem maga a gép. Megpróbáltam újraindítani, de csak beakadt és nem is akart semmit se csinálni. Eddig lehetett hallani, ahogy nagyon halkan zúg a hűtéstől, de most totál csend és miután felmelegedik úgy is marad amíg nem kapcsolom ki. Ilyen hirtelen mitől történhet ez?

ápr. 28. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:
A ventilátor csapágyazása már nagyon koszos volt, és most már végképp meg is szorult.
ápr. 28. 14:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Az egy jól védett csapágy, nem "koszolódik" be. Nekem a ventilátor belsejében lévő IC-nek lett olyan baja, hogy néha ment, néha nem ment.

Rendeltem egy új ventilátort, kicseréltem, kész.

Bár nekem az IC is jó lett volna, de az nem rendelhető, ismeretlen.

ápr. 28. 14:43
 3/4 T. Feri ***** válasza:
32%
A por annyira ellepheti a ventilátort, hogy a lapátok beszorulnak. Ki kell tisztíttatni, vagy jobb híján sűrített levegővel átfújatni.
ápr. 28. 15:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Sűrített levegős megoldás működött, köszi.
máj. 1. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Épp miközben használtam a laptopot, hirtelen lefagyott és elfeketedett az egész képernyő, mit csináljak?

Megnyomtam a bekapcsoló gombot hosszan, de csak alvó üzemmódba került. Még nem próbáltam meg újból elindítani, de, ha véletlen fekete maradna, mit csináljak?

Hírtelen belassult az egerem. Mit tehetnék?

Egy gamer egérről van szó, szóval vannak rajta benyomható izék. De csak előre/visszát lehet rajta. Na mindegy. Hírtelen elkezdett sokkal lassabban mozogni a képernyőn. Mi lehet az oka? Hogyan állíthatnám vissza?

Miért kapcsol ki hirtelen a laptop?

Új akkumulátor van benne a töltő is tölt szervízben is volt már a hp g62 laptopom de még is elindítom és hirtelen valamennyi idő múlva kikapcsol mielőtt a windowsba lépne. Tudna valaki segíteni

A laptop hirtelen leállt. Túlmelegedés?

A laptop 3 óra használat után hirtelen kikapcsolt... Olyan, mintha áramot se kapna.... Felteszem tölteni, akkor se a töltés jelző ikon nem világít, ha pedig előbb a konektorhoz csatlakoztatom a töltőt, aztán a géphez, akkor pedig a töltőn lévő lámpa...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!