Lehetséges, hogy laptop nem hűt hirtelen?

válasza:

válasza:Az egy jól védett csapágy, nem "koszolódik" be. Nekem a ventilátor belsejében lévő IC-nek lett olyan baja, hogy néha ment, néha nem ment.
Rendeltem egy új ventilátort, kicseréltem, kész.
Bár nekem az IC is jó lett volna, de az nem rendelhető, ismeretlen.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Megnyomtam a bekapcsoló gombot hosszan, de csak alvó üzemmódba került. Még nem próbáltam meg újból elindítani, de, ha véletlen fekete maradna, mit csináljak?
Egy gamer egérről van szó, szóval vannak rajta benyomható izék. De csak előre/visszát lehet rajta. Na mindegy. Hírtelen elkezdett sokkal lassabban mozogni a képernyőn. Mi lehet az oka? Hogyan állíthatnám vissza?
Új akkumulátor van benne a töltő is tölt szervízben is volt már a hp g62 laptopom de még is elindítom és hirtelen valamennyi idő múlva kikapcsol mielőtt a windowsba lépne. Tudna valaki segíteni
A laptop 3 óra használat után hirtelen kikapcsolt... Olyan, mintha áramot se kapna.... Felteszem tölteni, akkor se a töltés jelző ikon nem világít, ha pedig előbb a konektorhoz csatlakoztatom a töltőt, aztán a géphez, akkor pedig a töltőn lévő lámpa...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!