Miért olcsóbb ugyan az a fejhallgató más oldalakon? Szeretnék venni egy Marshall major IV-t, de nem tudom, hogy merjek-e...

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy Marshall major IV fejhallgatót, az Alza oldalán jelenleg 40 ezerről van leárazva 24 ezer körülre a fekete változat. Viszont találtam egy mobil-box nevű oldalt is, ahol alapból, leárazás nélkül 26 ezer forint, és itt raktáron van a barna színű is amit amúgy jobban szeretnék mint a feketét.

Nem tudom, hogy csak az Alzások raknak rá nagyon nagy hasznot, hiszen évente többször is 40-50%-os leárazás van erre a fejhallgatóra, ami azt sugallja hogy amúgy megengedhetnék, hogy olcsóbban is adják. De nem teljesen értem, hogyan megy ez pontosan, a másik oldalon miért ennyivel olcsóbb alapból, lehet ebben valami átverés?

jún. 4. 20:19
 1/3 Justinianus ***** válasza:
73%

Szabad piaci ár van, nem tűnt még fel?

Valahol 24, valahol meg 46 ezer. Ahogy te is annyit kérsz, amikor eladsz valamit, amennyit akarsz.

[link]

jún. 4. 22:10
 2/3 anonim ***** válasza:
91%
Tipikus marketingfogás. Felemelik az árát, hogy aztán azt adhassák meg áthúzott árnak és máris baromi jól néz ki, hogy majdnem féláron van, miközben 10%-ot se engedtek a valódi árából.
jún. 4. 23:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy 6 éves fejhallgató, úgy látom, valószínűleg beragadt készlet, és nem akarnak engedni az akkori beszerzési árból.
jún. 5. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Melyik a jobb? JBL live 460nc vagy JBL T660BTNCPIK aktív zajszűrős vagy SONY WH - CH720N vezeték nélküli zajszűrős mikrofonnal.(mind 3 rózsaszín és...

Aki segitt azt nagyon köszönöm hálás vagyok érte. Véleményekre ,tapasztalatokra vagyok kiváncsi a legjobban de más is jöhet ami fontos.

Klasszikus zongoradarabokat játszom, ehhez keresek olyan fejhallgatót, ami jó minöségben adja át a hangokat (?)

Egyéb okok miatt sokat játszom kifejezetten jó minöségü elektronikus zongorán, ehhez kellene fejhallgató - társasházban este nem lehet másként játszani -, amit eddig használtam, az tönkrement. Nézegettem a neten, hogy miket lehet kapni, de nem igazán tudom, mire...

Bluetooth fülhallgató miért késik a hang, jobb lesz ha veszek újat?

TEMU-ról rendelt Adol TSW-R06 típusú vezeték nélküli fülhallgatót használok, Honor 90 Lite készülékemhez. Sokat utazom, így szoktam játszani illetve edjing Mix appon mixelni. Idegesítő hogy fél másodperces késésben van a hang(a játéknál később hallatszik a lövés, a...

Miért van az hogy bármilyen saját mikrofonnal rendelkező fej vagy fülhallgatót használok Discordhoz akkor teljesen elromlik a hangminőség?

Van headsetem és belsső mikrofonnal szerelt bluetooth fejhallgatóm illetve egy külső mikrofonos vezetékes fejhallgatóm is, de mindegyiknél előjön ugyan az a probléma. Ha Discord beszélgetés közben a hangkimenet és a bemenet is ugyan az az eszköz akkor magasabb és...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!