Miért olcsóbb ugyan az a fejhallgató más oldalakon? Szeretnék venni egy Marshall major IV-t, de nem tudom, hogy merjek-e...
Szeretnék venni egy Marshall major IV fejhallgatót, az Alza oldalán jelenleg 40 ezerről van leárazva 24 ezer körülre a fekete változat. Viszont találtam egy mobil-box nevű oldalt is, ahol alapból, leárazás nélkül 26 ezer forint, és itt raktáron van a barna színű is amit amúgy jobban szeretnék mint a feketét.
Nem tudom, hogy csak az Alzások raknak rá nagyon nagy hasznot, hiszen évente többször is 40-50%-os leárazás van erre a fejhallgatóra, ami azt sugallja hogy amúgy megengedhetnék, hogy olcsóbban is adják. De nem teljesen értem, hogyan megy ez pontosan, a másik oldalon miért ennyivel olcsóbb alapból, lehet ebben valami átverés?

válasza:Szabad piaci ár van, nem tűnt még fel?
Valahol 24, valahol meg 46 ezer. Ahogy te is annyit kérsz, amikor eladsz valamit, amennyit akarsz.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Aki segitt azt nagyon köszönöm hálás vagyok érte. Véleményekre ,tapasztalatokra vagyok kiváncsi a legjobban de más is jöhet ami fontos.
Egyéb okok miatt sokat játszom kifejezetten jó minöségü elektronikus zongorán, ehhez kellene fejhallgató - társasházban este nem lehet másként játszani -, amit eddig használtam, az tönkrement. Nézegettem a neten, hogy miket lehet kapni, de nem igazán tudom, mire...
TEMU-ról rendelt Adol TSW-R06 típusú vezeték nélküli fülhallgatót használok, Honor 90 Lite készülékemhez. Sokat utazom, így szoktam játszani illetve edjing Mix appon mixelni. Idegesítő hogy fél másodperces késésben van a hang(a játéknál később hallatszik a lövés, a...
Van headsetem és belsső mikrofonnal szerelt bluetooth fejhallgatóm illetve egy külső mikrofonos vezetékes fejhallgatóm is, de mindegyiknél előjön ugyan az a probléma. Ha Discord beszélgetés közben a hangkimenet és a bemenet is ugyan az az eszköz akkor magasabb és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!