Lehet valahogy nézni az M4 Sport online adását Xiaomi Smart projectoron?
Van egy Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro projektorom (Android TV)
Szeretném ezen nézni a vb meccseket, az M4 online stream-jét.
Korábban működött úgy, hogy a rákötött xbox-on böngészőben megnyitottam és néztem, most viszont ez nem működik (csak a reklám és az intro tölt be, utána lefagy)
Amiket próbáltam:
- leszedtem böngészőt és abban megnyitottam, de úgy szaggat mintha diavetítés lenne
- nincs erre a projektorra Médiaklikk app
- telefonról a böngészőből / médiaklikk appból / m4 sport appból nem lehet átküldeni a képet
Számítógépet nem akarom rákötni hdmi-vel, nem életszerű hogy minden meccs előtt annyit kábelezzek ( + nem tudnám olyan helyre rakni a gépet ahol nem rombolja szét a macska :D )

válasza:Szia!
Nem ismerem ezt a készüléket, ezért is kérdezem. Kodit tudsz telepíteni rá? Nekem a Tv boxom ami Android alapú (Google Tv 14-es verzió) felajánlja a Play Áruházból a Kodi telepítését.
A Kodihoz van Médiaklikk kiegészítő is, és M4Sportos kiegészítő is a Magyar Kodis kiegészítő-gyűjteményben. Én már nagyon-nagyon rég Kodiztam, ezért nem tudom hogy jelenleg karban vannak-e tartva ezek a kiegészítők, de a Prohardveren érdeklődhetsz ezzel kapcsolatban:

válasza:

válasza:#1
Meg fogom nézni, hogy mi ez és működik-e, köszi :)
Mi számít "rendes" böngészőnek ezekre?
"Számítógépet nem akarom rákötni hdmi-vel, nem életszerű hogy minden meccs előtt annyit kábelezzek ( + nem tudnám olyan helyre rakni a gépet ahol nem rombolja szét a macska :D )"

válasza:Sajnos a tv-s rendszerekre nem nagyon van értelmes böngésző :(
Az egyetlen értelmesebben működő böngésző a Firefox, de azt ugye APK-ból kell telepíteni ahhoz hogy működjön mert a Play áruház nem ajánlja ki, másrészt pedig csak egérrel lehet irányítani.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A segítő szándékú válaszokat, tippeket köszönöm szépen
Digin jön kódolatlanul az adás. Csatornakiosztás szerint a 4-esen van az M4 és az M4sport is valamiért. Ha rámegyek, az M4 jön be, át kell mennem analóg adásra, hogy az M4 sport jöjjön be, szörnyű minőségben. Hogy lehetne ezt orvosolni?
Sziasztok. Van rá bármi mód, hogy Erdélyből is követni lehessen az M4 sportot? pl a Digi szolgáltatónál lehet jogot vásárolni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!