Fejhallgató zárt asmr videó hallgatáshoz?

válasza:Ha a körülmények engedik, akkor a nyitott jobb hangzást ad, de egy normálisabb zárttal is élvezetes.
Én inkább használtban gondolkodnék, ami bevált, kicsit többért például AT M50x (zárt, minden evő), vagy Hifiman He400 (nyitott, planar, ASMR, élőzene), mert nem sok reményt fűzök egy újonnan 20000 Ft-ba kerülő fejeshez.

válasza:AKG-t felejtsd el! Idén vettem egyet és másnap ment vissza a boltba. Gagyi anyaghasználat, pocsék hangzás.
Sennheiser HD 200 PRO-t ajánlom, de 8000 Forinttal drágább a keretednél.

válasza:

válasza:#4.Melyik AKG? Egyébként nem nagy cucc az a Sennheiser kb. bármelyik ATH vagy Shure simán veri abban az árkategóriában...
Tudnak ők, pl. a HD599 korrekt, de nem a zárt fejhallgatókban jártasak.
Kérdező:
Jó nagyon az is, de anyaghasználatbeli problémák előfordulhatnak sajnos. Különösen a mozgó részeknél. Ezért nem feltétlen ezt javaslom.
ATH-AVC400-t nézném még meg a helyedben, azért nem az M szériát mert az nem igazán kényelmes. Egy jó munkaeszköz, akárcsak a Shure SRH840/SRH440 és társai de nem venném otthonra. Még a Beyer DT770 Pro figyelemre méltó, de abból ha nem 32 ohm-s változatot veszed, kelleni fog egy fejhallgató erősítő is.

válasza:Csak az félig-nyitott, adnak hozzá plüss párnát amivel piszok kényelmes.
Zajszűrés kb. 0 cserébe, viszont nem is annyira szorít.
Ismert típus hiba, hogy amire rádugod a hosszabbító jack kábelt, sajnos hajlamos eltörni akár 1 év használat is. Volt nekem ilyen elég sokáig, volt olyan ismerősöm aki elhasznált ebből többet is. Egyébként szépen szól, kicsit mélybe húz de elég dinamikus hangzása van.

válasza:További kérdések:
Szeretnék újra dvd-ket nézni de nem a laptopomon hanem a tv-n, ezért keresek dvd lejátszókat. Tudom ma már ez nem divat de hátha van még. A régi kocka tv-mnek volt ugye ilyen százlábú nyílása ami csatlakozott videó vagy dvd lejátszókhoz is de azóta van egy új...
Emlékszem, hogy régen valamiért korán kellet kelnem és ilyen hajnali 3-4 körül még nem volt adás de nem rémlik, hogy este mikortól kapcsolták be. Monoszkóp volt a bugó hanggal meg a színes csíkos képernyővel ami néha karikában vagy teljes képernyőn ment. Akkoriban...
Megkérdeztem anyámat hogy egyszer valamikor kaphatok-e egy laptopot ami nem ilyen fos mint amit a sulitól kaptam és majd vissza kell adni 8. Év végén és azt mondta hogy majd ballagáskor. De nem tudom hogy mit kell benne nézni, mert ilyenekhez nem értek hogy ram meg cpu...
One szolgáltatónál vagyok, de még sose használtam ezt a visszanézési funkciót.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!