Ha csak fifázok semmi más elég az Xbox series S az X helyett?

válasza:Szerintem elég teljesen, gondolom az fps rendben van az S-en is, Fifánál meg max annyi a lényeg, nem az, hogy csodaszép hiperrealisztikus 4K legyen a grafika.
Azt a 70 ezret meg költsd el egyébre, vegyél valami csillivilli kontrollert, babzsákfotelt, hogy még kényelmesebb legyen a játék, vagy akármit amit akarsz, vagy csak tartsd meg és ne költsd el feleslegesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Európát példátlan, pusztító hőhullám érte el múlt héten. Sorra dőlnek meg a hőmérsékleti rekordok Angliában, Hollandiában, Franciaországban, Németországban, Csehországban, stb. Az infrastruktúra kezd összeroppani, az ivóvízellátás akadozik, tömegesen pusztulnak a...
Munka, vasárlás, intézni való kb ezekből áll az életem. Barátaim, párom nincsen. 27 F vagyok.
Semmi nem köt le. Séta a parkban, foci-TV, főzök valamit, számítógép-hírek/focielemzés, hetente 1-1 étterem-menü, séta városban. Ennyi.
Nekem volt egy ilyen ember, aki engem és az egész családomat megalázta, rossz híreket keltett rólam a munkahelyemen. Egyszerűen ha csak erre gondolok, évek múlva is elönt a gyűlölet és azt kívánom, hogy fizesse meg a sors neki minden “jótettét”. Nektek van ilyen? Mit történt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!