Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha csak fifázok semmi más...

Ha csak fifázok semmi más elég az Xbox series S az X helyett?

Figyelt kérdés
A tvm kitudná használni a series x előnyeit mert 65 colos 4k qled de szerintetek ha csak fifazasra hasznalom megeri azt. a kb 70 ezer forint felárat az X felé? Pénzzel nincs baj, csak nem tudom nyújtana-e így ennyi pluszt.

aug. 14. 16:13
A kérdező szavazást indított:
ha csak ea fc (fifa) akkor eleg az s
akkor is a series x et vedd
8 szavazat
 1/2 A kérdező kommentje:
ps5ot vedd komment nem erdekel, mindenkepp xbox parti vagyok, hiaba joval nepszerubb az most.
aug. 14. 16:13
 2/2 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem elég teljesen, gondolom az fps rendben van az S-en is, Fifánál meg max annyi a lényeg, nem az, hogy csodaszép hiperrealisztikus 4K legyen a grafika.

Azt a 70 ezret meg költsd el egyébre, vegyél valami csillivilli kontrollert, babzsákfotelt, hogy még kényelmesebb legyen a játék, vagy akármit amit akarsz, vagy csak tartsd meg és ne költsd el feleslegesen :)

aug. 14. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Miért nincs semmi gyakorlati intézkedés a pusztító hőhullám ellensúlyozására?

Európát példátlan, pusztító hőhullám érte el múlt héten. Sorra dőlnek meg a hőmérsékleti rekordok Angliában, Hollandiában, Franciaországban, Németországban, Csehországban, stb. Az infrastruktúra kezd összeroppani, az ivóvízellátás akadozik, tömegesen pusztulnak a...

Gáz ha semmi szociális életem sincs?

Munka, vasárlás, intézni való kb ezekből áll az életem. Barátaim, párom nincsen. 27 F vagyok.

Meló után, szabadidőben mit csináltok egyedülállóak?

Semmi nem köt le. Séta a parkban, foci-TV, főzök valamit, számítógép-hírek/focielemzés, hetente 1-1 étterem-menü, séta városban. Ennyi.

Van olyan ember az életetekben, akit évek múlva is szívből gyűlöltök, pedig már nincs semmi közötök egymáshoz?

Nekem volt egy ilyen ember, aki engem és az egész családomat megalázta, rossz híreket keltett rólam a munkahelyemen. Egyszerűen ha csak erre gondolok, évek múlva is elönt a gyűlölet és azt kívánom, hogy fizesse meg a sors neki minden “jótettét”. Nektek van ilyen? Mit történt?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!