Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek ez a ps5 kontrolle...

Szerintetek ez a ps5 kontroller jack modul menthető?

Figyelt kérdés
Sziasztok, lassan egy hónapja csak egy bizonyos pozícióban volt sztereó hangzás, torz és egyéb zajok nélkül, de tegnap idegembe kitéptem a jack kábelt a kimenetből mert szarakodott a legjobb pillanatban,utána már nem szólt belőle semmi, csak néha egy pillanatra de akkor is a torz mono hang. Ma szét szedtem a kontrollert és láttam hogy lejött a panelről pár láb de a panel maga nem sérült meg szerintem. Szerintetek egy vissza forrasztással menthető? Képek lejjebb:

aug. 27. 16:05
 1/2 A kérdező kommentje:

Első kép: [link]

Második kép: [link]

aug. 27. 16:07
 2/2 anonim ***** válasza:
85%

Ilyenkor a pad is felszakad. Alatta vezetősávot kellene látni.

Talán vissza lehetne valahova forrasztani a lábát, de általában a csatlakozók ezeken támaszkodnak és csak gányolni lehet oda valamit, hogy normálisan lehessen használni.

De ezeket csak bevizsgálás után lehet megmondani.

aug. 28. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Xbox one kontroller miért kezdett el villogni?

Kb 3-4 éve használjuk a vezeték nélküli kontrollereket, 2 db van. Soha semmi nem volt velük. Ma ahogy bekapcsoltam, mind a kettő csak villog. De a bekapcsolás pillanatában még csatlakozva volt, mert a kontrollerrel kapcsolatan be, és utána kezdett villogni.Próbáltam...

Ki milyen *nem gyári* kontrollert ajánl Xbox One-hoz/Series-hez, ha a minőség és tartósság elsődleges szempontok?

Gyári Xbox kontrolleremet szeretném lecserélni, ami (már megint) driftel, most épp a d-pad kezd megkotlani. Imádom a Microsoft offisöl kontijait, hibátlan az ergonómiája és nehezen válnék meg tőle, de olyan szinten hajlamos a driftelésre kb. mindene, hogy lassan...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!