Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Autóba szub mélynyomó, reflex...

Autóba szub mélynyomó, reflex vagy zárt?

Figyelt kérdés

Ezeknek a zenéknek a basszusprofiljához melyik ládafajta illene a legjobban:

Draugr Balled – North Wind Calls — Viking / epic / hip-hop jellegű zene.

Butch U – Get Low — elektronikus / basszusos dance.

Gabry Ponte – Geordie (Underground...) — dance/electronic.

Ummet Ozcan – Vortex — elektronikus / trance / EDM.

Thomas Bergersen – Rada — cinematic / epic orchestral

Two Steps From Hell – The Colonel — epic/cinematic orchestral.

Two Steps From Hell – Cannon in D Minor — epic/cinematic,

aug. 31. 10:12
 1/8 anonim ***** válasza:
30%
Szub az ülés alá, nálam ez a nyerő.
aug. 31. 10:33
 2/8 anonim ***** válasza:
70%

www.youtube.com/watch?v=QFx150f5lKg

Ezt kell kipróbálni. Ha jól szól, jó a rendszered!

aug. 31. 14:58
 3/8 igazadvan ***** válasza:
74%
Unalmas lesz ez, ha ugyanazt a hét zenét dübörögteted a falu határában minden este a tinilányoknak.
aug. 31. 16:17
 4/8 A kérdező kommentje:

Ez tetszett :)

aug. 31. 19:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Vannak ám komoly arcok :) :)
aug. 31. 19:07
 6/8 Morzsi007 ***** válasza:
Nekem anno zárt volt. Talán nem volt akkora búgás, mély, mint egy reflex esetében, jobban hallható volt a többi tartomány is. De, ha az a cél, hogy 3 utcával arrébb is hallják, hogy jössz, akkor nyitott legyen a láda.
szept. 1. 08:24
 7/8 A kérdező kommentje:

Elsődleges cél a minőség, a hangerő meg csak nekem, a kocsiban

szept. 1. 13:54
 8/8 Morzsi007 ***** válasza:
Akkor a zárt élhetőbb lehet. Kicsit más a hangja.
szept. 2. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Autóba milyen mélynyomót És erősítőt ajánlotok?

A fejegységem egy pioneer mvh s420bt És van 2db hangszórót ami pioneer ts g1030f

Tudna ajánlani egy jó, 300W RMS erősítőt?

Olcsó legyen, kellene autóba mélynyomóhoz

Ha egy idős autóba mélynyomót rakok akkor az ettől még átmehet az oldtimer vizsgán, vagy ha megvan neki az oldtimer vizsga és utána rakom bele akkor...

Egy 1981-es BMW 635-öt(E24) tervezek felújítani nyár után és mindenképpen szeretném ha meglenne neki az oldtimer vizsga de közben eléggé zene meg hangzás fanatikus vagyok és egy jó hangrendszert is szeretnék bele a gyárin kívül.

Mennyi mélynyomót rakjak az autóba?

Van egy teljes rendszerem. 2 erősítő, 2 és 4 csatornás. teljes első szett. minőségi kábelek és ajtószigetelés, stb. Kenwood rádió. egy 3 ajtós autóba lesz. Kérdésem az lenne, hogy 2x8" vagy 1x12" mélynyomóval járnék jobban? Tiszta szép hangzás számít,...

2.1 mélynyomó autóba?

Tökéletesen működő (28 W-os) készüléket szerettem volna beépíteni autóba, de nem sikerült úgy ahogy elterveztem. A benne lévő trafónak két megcsapolása van, mindkettő 12V 1.8A, ezáltal 3 vezeték csatlakozik az alaplaphoz, a közös fekete és a két kék. A transzformátort...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!