Autóba szub mélynyomó, reflex vagy zárt?
Ezeknek a zenéknek a basszusprofiljához melyik ládafajta illene a legjobban:
Draugr Balled – North Wind Calls — Viking / epic / hip-hop jellegű zene.
Butch U – Get Low — elektronikus / basszusos dance.
Gabry Ponte – Geordie (Underground...) — dance/electronic.
Ummet Ozcan – Vortex — elektronikus / trance / EDM.
Thomas Bergersen – Rada — cinematic / epic orchestral
Two Steps From Hell – The Colonel — epic/cinematic orchestral.
Two Steps From Hell – Cannon in D Minor — epic/cinematic,

válasza:www.youtube.com/watch?v=QFx150f5lKg
Ezt kell kipróbálni. Ha jól szól, jó a rendszered!

válasza:#3
Ez tetszett :)

válasza:#6
Elsődleges cél a minőség, a hangerő meg csak nekem, a kocsiban

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A fejegységem egy pioneer mvh s420bt És van 2db hangszórót ami pioneer ts g1030f
Olcsó legyen, kellene autóba mélynyomóhoz
Egy 1981-es BMW 635-öt(E24) tervezek felújítani nyár után és mindenképpen szeretném ha meglenne neki az oldtimer vizsga de közben eléggé zene meg hangzás fanatikus vagyok és egy jó hangrendszert is szeretnék bele a gyárin kívül.
Van egy teljes rendszerem. 2 erősítő, 2 és 4 csatornás. teljes első szett. minőségi kábelek és ajtószigetelés, stb. Kenwood rádió. egy 3 ajtós autóba lesz. Kérdésem az lenne, hogy 2x8" vagy 1x12" mélynyomóval járnék jobban? Tiszta szép hangzás számít,...
Tökéletesen működő (28 W-os) készüléket szerettem volna beépíteni autóba, de nem sikerült úgy ahogy elterveztem. A benne lévő trafónak két megcsapolása van, mindkettő 12V 1.8A, ezáltal 3 vezeték csatlakozik az alaplaphoz, a közös fekete és a két kék. A transzformátort...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!