Melyik a jobb vétel? Xbox series S vagy Xbox series X?

Figyelt kérdés
megéri e a többletet az x?

szept. 1. 21:14
A kérdező szavazást indított:
xbox series S
xbox series X
7 szavazat
 1/5 A kérdező kommentje:
nyilván jobb az x. de megér e ennyivel többet
szept. 1. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Bőven megéri.

Xbox S 4 terafop kb

X meg 12 kb.

3x erősebb

szept. 1. 23:03
 3/5 anonim válasza:
64%
Nekem megfelelne az S teljes mértékben, bár én sosem voltam egy grafikabuźi...
szept. 1. 23:58
 4/5 anonim ***** válasza:
29%

A Microsoft rajongók nagy felbontás meg Fps sznobok sajnos.

Xbox series S is bőven jó. Egyrészt van rajta fizikai lemez meghajtó, így nem fog minden adatod elveszni, ha 20 év múlva úgy döntenek, hogy ''na állítsuk le a fiókokat ehhez a régi konzolhoz''. Ráadásul még Blu Ray lemezt is le tudsz játszani rajta.

A felbontás is 2K, de ez is bőven elég, én konkrétan 480p-ben és 720p-ben játszom a játékaimat :D

A tárhelye fele annyi, mint a series X-nek, tehát 512 GB, ez hogy elég-e nyílván attól függ, hogy mennyi és milyen nagy játékokat fogsz játszani. Nekem bőven elég lenne ez is. És habár drágán, de bővíeni is lehet, hogyha már nagyon fogyóban van.

szept. 2. 06:35
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
XSX
szept. 2. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

A csúcson vettem ingatlant! Esnek és esnek az árak és ez 10-20% esésig meg sem áll. Mit tegyek?

Év elején vettem, erre nem számítottam. Pesten vettem panelt 65 millióért de most olvasom hogy ezeknek esik az ára és 20% esés sem kizárható. Most komolyan bukok 10 milliót úgy tűnik?

Órát hol tudok eladni?

Van egy Tissot férfi karórám. Zálogházba vagy hol tudom eladni?

Ti mit szólnátok, ha az egyetem után valakinek vesznek egy Biatorbágyi lakóparkban egy zsír új lakást? Irigykedtek? Miért?

Az új "be my city" lakóparkban kapott volna egy zsír úk 1+1 szobás legénylagást a szüleitől a diploma után, és a kollégái közt legagyizza, meg mondja, hogy inkább a belvárosba jobban beköltözne (BP-n dolgozik). Meg mondaná, hogy borzasztó, hogy majd fél órákat kell...

Érezte már úgy valaki mint ha be lenne zárva a saját testébe?

Amikor a levegő vétel is nehéz, és elviselhetetlennek érzi magát az ember, olyan szorító görcsös érzés?

A magiccubemall weboldalról rendelt már valaki?

És ha igen mit kell tudni róla és hogy zajlik a vétel és hogy kell fizetni stb?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!