Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A győri árkádba lehet venni...

A győri árkádba lehet venni PS4-et?

Figyelt kérdés

Mer a media mark oldalán azt írja hogy nem vehető át személyesen csak rendelni online, de beállítottam más várost de ott se lehet. Esetleg az oldal lehet hibás mer a budapesti aréna plázába se lehet személyen átvenni az azért nem hiszem el.

Valaki esetleg járt mostanába media marktba?

2014. máj. 9. 01:12
 1/4 anonim ***** válasza:
csak magadat húzod le ha ilyen helyeken veszed. sokkal olcsóbban lehet konzolboltokból. rendelt meg és kihozzák, még úgy is sokkal olcsóbb.
2014. máj. 9. 10:17
 2/4 A kérdező kommentje:
a legolcsobb helyen 4ezer forintal kevesebb, és ha gondvam vele csak beviszem aztán annyi nem kell postán küldözgetni. Sajnos jártam már igy ezért veszem mindig olyan helyen ahova visszatudom vinni ha nem jó. Amugy lehet venni a mediam. vagy nem?
2014. máj. 9. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom érdekel e még,de én Szombathelyen a Familyben lévő Media Marktba vettem.
2014. máj. 19. 08:15
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod de már megvettem
2014. máj. 19. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!