Ha az xbox 360-amra raknák én is így ventilátort az sokat segítene?
Akkor most tegyen bele, vagy ne tegyen bele? Semmit nem segítettél neki. "Gyáriba nem árt, de nem szükséges"? Anyám...
Én anno vettem külső ventillátort (azt a 3 ventis vackot jó drágán). Annyi lett az eredmény, hogy sokkal hangosabb volt, de ugyanúgy behalt 3leddel egy év múlva. Lehet nélküle addig se bírta volna, de hasznát nem fogod venni.
Nekem Jasper RED Elit gépem van, a konzol 6 éves, nincs semmilyen + ventilátor főleg olyan amit az hátuljához lehet odarakni, mivel attól még hamarabb meghal a konzol.
Annyit szoktam tenni hogy kikapcsolás után egy asztali ventilátorral kifújatom a meleg levegőt belőle (szemből nézve a jobb oldalát)kicsit kifordítom a konzolt és úgy rakom elé kb5-10cm-re, ha a háta mögé nyúlok akkor érzem ahogy nyomja ki a meleget, ezt szoktam nyáron is játékközben alkalmazni, ha érezhetően melegedne.
A 6 év jó bizonyíték rá hogy bevált a dolog.(mind a négy "lába" alá 1-1db ásványvizes kupakot raktam, így alatta is van hely a szellőzésre).
UI:
A gépet mindig fektetve használd, játék közben ne mozgasd a konzolt, és körbe + felette legyen 20-30cm hely.
Jó játékot kívánok!:)
Az túlzás, hogy nem dolgozik a meghajtó, csak kevesebbet hajtja a lemezt.
Nekem a legelső hányás széria volt, nem kell tőle tartanod, ha Jasperes a boxod.
Az elején pörgeti meg a lemezt kb 1 percig megy utána már csak a HDD dolgozik, pl nekem a a Fallout 3 elindításánál meg sem mozdul a lemez a meghajtóban, szinte azonnal átvált a HDD-re.
Ha belegondolsz, a PS3-nál hiába telepítesz a játékból a HDD-re ott akkor is egyfolytában dolgozik az olvasó, ehhez képest az Xbox360-é szinte semmit nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!