Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360 E-t szeretnék venni...

Xbox 360 E-t szeretnék venni a live szolgáltatáshoz kell külön internet?

Figyelt kérdés
Xbox-ra szeretnék váltani Ps3-ról és az érdekelne hogy ha befizetek az xbox livera akkor az egy külön internet szolgáltatás is egyben vag ugyan ugy kell hozzá külön internet?A másik meg az hogy xboxra lehet videókat letölteni mint ps3ra?Mert ps-en úgy volt hogy pl indavideon rámentem egy videóra és egyből megkérdezte hogy leakarom tölteni és miután letöltöttem akkor nézhettem csak meg.Meg akkor most a dvd filmet lejátsza és csak a blu-rayt nem?
2014. máj. 13. 12:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Az Xbox Live egy interneten belüli zárt rendszer, kizárólag Xbox tulajok számára(ehhez kell a Live Gold + a multihoz, chat-hez, exclusive ajánlatokhoz stb....

Szóval ha van interneted akkor minden OK.

A videók tekintetében én youtube-ot használom, ott nem kell semmit tölteni, azonnal nézhetem a videókat.

Az Xbox olvassa a DVD lemezeket, csak a BR lemezeket nem.

2014. máj. 13. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!