TV hálózatra kötése HDMI kábellel?
Új tévét vásároltam nemrég, amit TV szerviz javaslatára HDMI kábellel kötöttem rá a settopboxra, amihez természetesen eddig is kapcsolódott TV, csak az nem HDMI-n keresztül. Na most jelenleg a HDMI kábel szépen átviszi a képet és a hangot, ahogy az arra ki van találva, csatornát viszont nem tudok váltani az új TV-n az ahhoz tartozó távkapcsolóval se, meg a settopbox-éval se, mert ahhoz túl nagy távolságra van tőle (10 méter, 3 fal). És természetesen ugyan az a csatorna megy a két tévén.
A kérdés az lenne, hogy ennek ennyi a vége, vagy valahol még be tudnék állítani valamit, hogy működjön a második TV-n is a csatornaváltás?
Miután a csatornák "fogadása", feldolgozása a SetTop Boxban történik, kizárólag azon váltható.
Ennek ismeretében semmi egyéb lehetőség nincs, mint a settopboxon váltani. Ha azt nem "látod", akkor nincs váltás.
Köszi, én is hülye vagyok mert már az elején tudhattam volna, csak mivel szerviz adta a tanácsot, valahogy nem gondoltam bele ebbe az egészbe.
Esetleg bármilyen javaslat arra vonatkozóan, hogy hogyan tudnám normálisan hálózatra kötni a TV-t?
Nekem van ilyen megoldásom.
Manzard ill. földszinti nappali: egyik megy direktben, a másik egy tükörrel van megoldva.
Így akár lenn, akár fenn vagyok tudok váltani.
A "tükör" 2 tenyérnyi alufólia....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!