CrEaToR* kérdése:
Van egy xbox 360 slim 250gb-om?
Figyelt kérdés
Már nem tartanék rá igényt, az elmúlt fél évben nem is használtam, max 2szer. Mennyiért tudnám eladni körülbelül? Melyik oldalt ajánljátok? Vateráról rosszakat hallottam? Még kezdő vagyokk ez ügyben. Úgy tudom, hogy a játékok nem nagoyn számítanak bele, azokat szerintem majd külön eladom. Nem rgh-s, teljesen tiszta. Köszi a válaszokat!2014. máj. 13. 18:00
1/2 A kérdező kommentje:
Bocsi a nem odaillő kérdőjelekért, csak így engedte kirakni a kérdést.
2014. máj. 13. 18:01
2/2 anonim válasza:
a vaterával csak az a baj, hogy ott kevesen keresnek xboxot, pl az olx-en lenne érdemes, ha olyan játékaid vannak, inkább add hozzá, hiszen sokat emelnek az áron, a tartozékokat is számold bele az árba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!