Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi az a ping (a videojátékokban)?

Mi az a ping (a videojátékokban)?

Figyelt kérdés
Egy csomó helyen hallottam már, de nem tudom mi az. Rákerestem a Wikipédián, de a programozási oldalát magyarázta el valami nagyon bonyolultan. Elmagyarázná valaki egyszerűen és érthetően?

2014. máj. 13. 18:32
 1/2 Paradise157 válasza:

Helló! A ping lényegében azt jelzi, hogy milyen a kapcsolatod azzal a szerverrel amire fel vagy kapcsolódva. Minél kisebb annál jobb. Ha valamit pl 5,5 MB-al töltessz akkor lényegében nagyobb lessz a pinged és akadozni fog a játék valamennyire. Ez a ping.

Üdvözlettel: Paradise

2014. máj. 14. 05:28
 2/2 St. Smurfy válasza:
A ping által adott érték (ez általában milliszekundumban van mérve) jelzi, hogy mennyivel vagy elcsúszva a szervertől időben. Vagyis minél nagyobb ez az érték, annál lassabban érnek el hozzád az adatok a szervertől, így előfordulhatnak csúszások a játék közben.
2014. máj. 14. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!