Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nekem az volna a kérdésem...

Nekem az volna a kérdésem hogy x box one-ra van e olyan autós játék ahol ketten is tudunk játszani, ill időmérő, pontrendszer és világbajnokság van?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 22. 17:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha egy gépen, osztott képernyőn szeretnél akkor sajnos az új konzolok (XO, PS4) már nem nagyon vannak ilyen játékok, autósból meg egyre sem emlékszem.
2016. ápr. 23. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Ncoren 1000-napnak kell eltelnie hogyha 0 pontod van hogy tudj küldeni egy meghívót?

Mert azt hallottam hogy 1 napon belűl csak 1db meghívót kapunk .

Counter Strike: Global Offensive első 10 versengőhöz tartozó pontrendszer?

Sziasztok, megvettem a GOt és most tartok a versengőknél, még 7 win kell, hogy a rendszer dobjon nekem egy rankot, és azt szeretném kérdezni, hogy hány ponttól milyen rangot dob kb? Elvileg az első 10 mecs ponthoz fűződik jobban, mint későbbiekkel ellentétben a nyert körök számához

Szolnoki VB? Mondanátok/linkelnétek nekem infókat a hétvégi vbről?

Olyanokra gondolok, mint mikor kezdődik, mennyi a belépő... Köszi a válaszokat.

Ncore pontrendszer?

Ncore szabályzatába megnéztem a pontrendszert és ez van: • 1 torrent feltöltése (moderátori jóváhagyás után): 5 pont (naponta maximum annyiért, amennyit a rangodnak megfelelően feltölthetsz) • 1 kérés teljesítése: felhasználók által felajánlott pont...

Milyen kamerát használnak pl. a foci vb-n is?

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan hívják azt a kamerát ami például a football stadionok felett megy. Ilyen dróton húzzák, ha jól tudom.

Hogyan működik az antikvarium.hu pontrendszere? Hogyan lehet a pontokkal vásárolni?

Az világos, hogy a könyvekért pontokat lehet kapni. De amikor azt írja, hogy "függőben" levő pontok -még hónapokkal vásárlás után is, az mit jelent? Valamit csinálni kell, vagy kérni kell, hogy ne függőben legyenek? Mert úgy biztos nem lehet használni a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!