Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van egy xbox 360 e konzolom,...

Bulletdead kérdése:

Van egy xbox 360 e konzolom, amelyett egy lcd monitorra próbálok rákötni, de azt írja nincs jel, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Egy-két hónapig használtam, gond nélkül ment, de mostanában újra próbáltam és semmi... Alapbeállítástól kezdve mindent megpróbáltam, ha rákötöm a tv-ről eltűnik a kép, de a monitor már csak annyit ír, hogy "no signal... A segítséget előre is köszi!

2016. jún. 21. 20:14
 1/1 DarkSlideHUN válasza:

hello

Ha széles vásznú a monitor(amit gondolom az) akkor az elhet hogy kihuztad az xbox-ot ami elfelejtette a beállításokat,vagy nem is volt hdd a gépben és akkor 4:3-as a képarány ha valahogy az xboxon a beállitásokban átkell állitanod a kép arányt 16:9 vagy is wide-screen-re.

Nekem is ez volt mikor vedtem,hozzá egy AVG to HDMI-t de nekem szerencsére volt egy régi fostos monitorom és azón keresztül betudtam állitani

2016. aug. 13. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!