Ilyenkor mit lehet tenni? (E-Book)

Figyelt kérdés
Lefagyott az e-bookom, nem lapoz semerre, kikapcsolni se tudom, menübe se tudok belépni, nem reagál semmire. Ilyenkor mit lehet tenni? Próbáltam azt, hogy felraktam töktőre, arra reagált, mert elkezdett a kis piros világítani( ami a töltésnél világít csak ), de ezen kívül semmit nem lehet vele kezdeni. Már egy negyed órája így van.
2016. jún. 22. 23:26
 1/2 leo432 válasza:
Szia! Nekem egy nagyon régi Onyx Boox olvasóm van, azzal a következőket tapasztaltam. Képes annyira lemerülni hogy se kép se hang, még kikapcsolni se lehet, amíg valamennyire fel nem tölti magát. Az enyém hátulján van egy csepp lyuk, ahova egy tűvel lehet benyúlni és azzal egy RESET gombot megnyomni, amí újraindítja az olvasót. Volt olyan is hogy csak az segített hogy lecsavaroztam a hátulját és egy rövid időre kivettem belőle az akkumulátort.
2016. jún. 23. 07:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szerencsére sikerült megoldani a problémát :D
2016. jún. 23. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!