Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 8" vagy 10" tablet jobb pdf...

8" vagy 10" tablet jobb pdf olvasásra?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs lehetőségem kipróbálni hosszabb távon, hogy melyik kijelzőméret alkalmasabb pdf könyvek olvasására így tanácsot kérnék, hátha valaki már próbálta mind a kettő opcióban.

2016. jún. 25. 01:16
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem 7-es van, eleg nehezen lehet olvasni rajta hosszutavon
2016. jún. 25. 03:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha hosszabb távra kell, szerintem vegyél egy e-book olvasót, 20 ezer körül már lehet kapni, nekem is egy olcsóbb fajta van, 6"-os, meg már régi is, de tökéletesen lehet rajta olvasni.

Tabletből egy 7"-osom és egy 10" van, bár nem nagyon használom egyiket sem, de a 10"-os az nekem hatalmas, hurcolni is macerás, mivel elég nagy, tartani is elég nehéz, van neki komoly súlya, utazás közben elő sem szoktam venni, mivel akkora, mint egy tepsi, a betűk is elég nagyok rajta alapból, szóval ha mégis előveszem a buszon, 3 sorral mögöttem is látják, hogy mit olvasok.

Szóval szerintem jobb a kisebb, én simán tudok a 7"-os tableten olvasni, mondjuk nem nagyon szoktam, de tartani és szállítani is lényegesen könnyebb.

2016. jún. 25. 04:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. E-book olvasó tudomásom szerint nem igazán pdf formátumra való ezért döntenék inkább tablet mellett.
2016. jún. 25. 09:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Teljesen jó az ebook olvasóra a pdf, nem tudom honnan szedsz ekkora baromságot. A kindle pl tökéletes hozzá.
2016. jún. 25. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!