Mi történt a Gépemmel?
Figyelt kérdés
Játszottam ma este a gépen ami egyszer csak mint egy petárda eldurrant.Szerintetek mi történhetett?2016. jún. 25. 23:12
1/7 anonim válasza:
Kifejted bővebben?
Szerintem a tápegységben zárlatos lett valami és ez okozta.
Remélem semmi nem kapott túlfeszültséget (merevlemez,alaplap stb) és jó minden.
2/7 anonim válasza:
A Vargáné és Tsa tápegység lekésett a Szilveszterrel :)
Legjobb esetben csak a táp ment tönkre
3/7 A kérdező kommentje:
Már egy jó ideje az volt a bajom hogy a gép túlmelegedett és magától leállt.Lehetséges ugyanez történt azon kívül hogy most nem állt le?
2016. jún. 25. 23:42
4/7 Gugu Gabor válasza:
Ha valami durrant akkor az nem szimpla túlmelegedés.
Persze nem tudom hogy milyen idős a géped, de a mai darabok túlmelegedés esetén lekapcsolnak esetleg sípolással jelzik hogy baj van, semmi esetre sem durranással.
5/7 A kérdező kommentje:
Az én gépem is leszokott állni ha túlmelegedik.Én arról beszéltem mivan ha most nem állt le.(Valamiért).
2016. jún. 26. 08:51
6/7 anonim válasza:
Valahol szétdurrant egy kondenzátor
Milyen régi az a gép?
Nem mellesleg ha tulmelegedett, akkor minek használtad, ahelyett, hogy kitakarítod és újrapasztázod?
7/7 A kérdező kommentje:
2012 nyarán vettem.Portalanítottam újrapaztázva kb 3 hónapja volt.
2016. jún. 26. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!