Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek melyikre gyűjtsek...

Szerintetek melyikre gyűjtsek idén?

Figyelt kérdés

3 tárgy van ami nagyon fontos és hasznos volna számomra, de idén csak egyre futja a fizetésemből.

1. Telefon. Jelenleg egy nagyon régi típusú telefonom van, már legalább 6 éve használom úgyhogy nagyon le kéne már cserélni. Sok gond van vele, nem mindig kapom meg a bejövő hívásokat sem. Annyira azért nem keresnek napi szinten de látom értelmét a cserének. Abból a szempontból volna még jó, hogy ha ezt választanám mert rengeteget szoktam fényképezni és amit kinéztem annak nagyon jó a kamerája.

2. TV. Jelenleg csak a nappaliban van TV és Anya alszik ott úgyhogy ha van egy film ami későn van és Anya másnap dolgozik akkor nem tudom megnézni mert már alszik. Ha valami nagyon fontosat akarok nézni akkor van, hogy átcipelem a szobámba arra az egy estére de ez így egy vicc. Jönnek majd karácsonykor a szuper kis filmek... Jó volna egy TV is.

3. Házimozi. Szintén fontos és hasznos volna számomra mivel mindenem a zene, állandóan szól valami. Jelenleg egy jobb fajta fülhallgatóval tudok csak zenét hallgatni. Jelenleg igaz nem tudnám rákötni a TV-re de mivel USB-s tudnék rajta rendesen zenét hallgatni illetve majd ha összegyűjtöm a TV árát is akkor nagyon szuperül lehetne kombinálni a kettőt.

Összefoglalva: Telefon azért volna fontos, hogy rendesen el tudjanak érni és tudjak szépen fotózni. TV azért, hogy rendesen tudjak filmezni vagy TV-t nézni amikor csak szeretnék. Házimozi a zenehallgatás miatt és későbbiekben a TV-hez is jól jönne.

Köszönöm szépen a válazokat. :)

2016. jún. 27. 15:11
 1/4 A kérdező kommentje:
Annyit még szeretnék hozzáfűzni, hogy arra is gondoltam már, hogy mindenből egy olcsóbbat választok, kisebb tudású telefont, picike képernyős TV-t de úgy vagyok vele, hogy inkább lassan gyűjtögetem össze a pénzt de akkor az már olyan is :) Nem 1 évre tervezem ezeket venni és úgy látom okosabbnak, hogy inkább kivárok még pár hónapot, hogy jobbat tudjak venni.
2016. jún. 27. 15:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy telefon egy PC hangszóró szettel.

Így megoldódik a telefon, a zenélés.

Tévét meg nézhetsz a számítógépeden is.

Melyik szolgáltató van nálatok?

2016. jún. 27. 15:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Telekom szolgáltatónk van.
2016. jún. 27. 15:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Oké.

Az ismerősök közt keresel UPC előfizetőt, elkéred a jelszót tőle és itt nézhetsz tévé műsort:

[link]

2016. jún. 27. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!