Ilyenkor mit lehet csinálni Samsung tv-nél?
Figyelt kérdés
Van egy Samsung Smart tv,pontos típust nem tudok írni.Vettem hozzá egy wi-fi adaptert aminek a márkája szintén Samsung.Youtubera használnám egyedül viszont megy 4-5 másodpercig és utána megakad a kép,hang pedig megy tovább.Az összes videónál ezt csinálja,újra csatlakoztattam és megnéztem hogy jól be van e dugva de semmi változás.Van erre valami megoldás?2016. júl. 2. 20:17
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy csak én nem értem: A Samsung Smart okosTV be benne van a wifi egység. A párja meg a routerbe ( legalább is nálam így van). Szépen működik. Nálad ez a wifi adapter hova csatlakozik?
2/3 anonim válasza:
Ha okos TV, akkor beépített WIFInek kell lennie benne. Ki mondtat neked, hogy vegyél WIFI adaptert hozzá? Nem inkább TV okosítót vettél a normál TVhez?
3/3 A kérdező kommentje:
#1 Nálam volt egy wi-fi adapter amit csak szimplán a tv USB portjába kellett dugni és ezáltal lett internet elérés.
#2 Nem mondta senki mert mikor beléptem a Smart menübe azt írta ki hogy nincs internet elérés.Bementem abba a menübe ahol ezt be lehet állítani de se vezetékesen se máshogy nem tudtam megoldani.
2016. júl. 3. 07:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!