Asus Zenpad 8. 0 tablethez milyen fülhallgató jó?
Figyelt kérdés
Póbáltam néhány egyszerűbb fülessel, de nem is mŰködik velük, simán szól tovább a külső hangszóró. remélem nem a tabletnak van baja, mert új. Aki tud segíteni, nagyon mwgköszönném.2016. júl. 4. 00:19
1/2 anonim válasza:
Ha olcsó fülesekkel nem működik ne várd a 25ezrestől a csodát.
Ha van ismerősöd, haverod akinek drágábbja van, kérd tőle kölcsön
De szerintem ebből sajnos szerviz lesz.
2/2 A kérdező kommentje:
Szerviz? Király!
A kamerában van egy folt, mikor lemerül és felrakom töltőre sokszor csak a lemerült akkumulátor jelzést mutatja, de nem mutatja a töltést, a fülhallgatók, hangszórókat hiába csatlakoztatom rá nem működnek.
Remélem garanciába még meg tudom javíttatni.
Minden tablet ilyen kényes, vagy kifejezetten én vagyok ennyire szerencsétlen hogy semmi sem jön össze? Karácsonyra kaptam egyébként, és sajnos most derülnek ki szép sorjában a turpisságok, nem vagyok nagy tabletes, így nem volt túl sok időm foglalkozni vele.
2016. júl. 20. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!