Szerintetek az gáz ha a szüleim nem akarnak elengedni a legjobb barátnőmhöz?
17 éves vagyok es anya nagyon jóba van az anyukájával, megkérdeztem ma hogy szerdán nála aludhatok és azt biztos biztos nem soha.es sose engednek szó szerint már könyörgök nekik és akkor se csak azt mondják jöjjön O ha annyira akarok menni.es arra kenték hogy szombaton voltál buliba nemvolt elég az de ha még buliba de vagyok akkor se csak egy kifogás bulizni is ez a 2.amibe voltam de hát persze ők sose engednek sehova 17 évesen könyörögnöm kell hogy elmehessek valahova időm megvan osztva hogyha menni akarok valakivel 6nal tovább nem maradhatok.
Mi a véleményetek erről?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Legjobb barátnők lettünk de abba akarja hagyni a virtuális életét de nekem nagyon hiányozni fog és kicsit stresszelek is mert fáj a hasam,nagyon fontos számomra hisz ő az egyetlen barátnőm akivel így megtudtam volna beszélni mindent..mit tegyek hogy egy netes...
Van mikor sértegetnek is. A barátnőm persze megvéd, de ez nem sokat ér. Mindig úgy érzem hogy ő milliárdszor jobb nálam és sose leszek megfelelő senkinek sem, mindig utálni fog mindenki és ha az utcán is valaki megnéz egyből arra gondolok hogy azért néz mert nagyon csúnya vagyok. Mi erre a megoldás?
Két éve ismertem meg a mostani (számomra) legjobb barátnőmet, ha lehet ilyet mondani. Felnőttek vagyunk már, így tudom,ilyenkor már nem igazán kategorizálunk, hogy legjobb nem legjobb, csak érzékeltetni szeretném, hogy tényleg azt a barátnőt találtam meg, aki mindig is...
Több mint fél éve ismerem legjobb barátnőmet. Amikor megismerkedtünk,akkor szóba került,hogy az egyik unokahúga olyan mint ha a barátnője lenne,mert kis koruk óta sokat vannak együtt,régen egymás szomszédságában laktak(csak aztán elköltöztek másik városba és keveset...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!