Akinek van ellenkező nemű barátja?

válasza:Egy fiú barátom van 12 éves korom óta. Most 37 vagyok. Mindketten családosok. Sosem akart egyikünk sem többet. A párjaink jól kezelik. Évi 3-4 találkozunk családosan, hol ők jönnek, hol mi utazunk hozzájuk.
De szoktunk együtt koncertezni, vagy vacsizni kettesben. Az évi 5-6 alkalom.
Ő elég introvertált, nincs jóba a tesójával, így nagyjábol én vagyok az egyetlen kapocs a gyerekkorához. Nagyon okos srác volt mindig, mindig jó vele találkozni. Semmi vonzalom. Az unokatesóimmal vagyok ilyen kapcsolatban.

válasza:

válasza:Munkáról, családról, párkapcsolatokról szoktunk beszélgetni. Találkozni kb 3 havonta találkozunk (mondjuk most épp nem a járvány miatt), beszélgetni heti szinten szoktunk messengeren.
A közös program általában sütögetés, kocsmázás, beszélgetés szokott lenni. Sosem gondoltam rá, hogy több legyen köztünk, külsőre abszolút nem jön be és az életvitele sem teszi épp alkalmassá egy kapcsolatra.

válasza:

válasza:Összeülünk kávézni, bográcsozunk, grillezünk, elmegyünk valamerre kikapcsolódni, bulizni.
2 nagyon jó férfibarátom van, az egyik külföldön él, így vele sajnos csak félévente tudjuk ezt megejteni.
A másik jó barátommal pedig havonta 1x összeülünk.
Nem, nem gondoltam rá. Én házas vagyok, nekik is vannak kapcsolataik. Az egyikkel 15 éve vagyok barátságban, a másikkal 10 éve. Gyakran csinálunk négyesben is programokat, én is jóban vagyok a barátnőkkel, a férjem is jóban van a barátaimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!