Mit tennétek a helyemben?
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni.
20 éves srác vagyok. Áthívtak a mai napon a szomszédba egy kis összeülős, beszélgetős szalonnasütésre. A lány, aki áthívott, tőlem 1 évvel idősebb, 'sima' jó ismerősként tekintek rá, még általánosból ismerjük egymást. Azonban van egy bátyja, akivel én egyszerűen nem találom meg a közös hangot, elég nyers tud lenni sokszor. Szilveszterkor is náluk voltam, akkor a bátyj barátjője szólt be nekem, tudjátok olyan "odaszúrkálósan".
Most, a szalonnasütés alkalmával kicsit iszogattunk. A bátyj most vett egy új terepjárót és felajánlotta, hogy elvisz minket egy körre vele. Elvitt, majd amikor hazaérkeztünk és szálltam ki a kocsiból, totál véletlenül az 1 decis (kis) Royal vodka kicsúszott a zsebemből, hisz tudjátok milyen magas egy Lada Niva és abból nem egyszerű kiszállni és összetört.
Elkezdtem bemenni a házba, azonban visszafordultam a telefonomért, de már sötét volt és nem látták, hogy ott vagyok. A bátyj a barátnőjének mindenféle "szerencsétlen balfasznak" lehordott, hogy én milyen egy analfabéta vagyok, amiért nekem kicsúszott a vodka a zsebemből kiszálláskor.
Utána ők elmentek haza, de nekem teljesen elment a kedvem az egész bulitól. A lány ismerősöm, aki áthívott, és neki a barátnője is látták rajtam, hogy van valami problémám, mert teljesen elment a kedvem onnantól, de nem mondtam el nekik hogy mit hallottam.
Szerintetek jogosan "akadtam ki"? Haza is jöttem én is nem sokára. Amíg nem voltak ott a bátyjáék, annyira jó volt minden, úgy szeretek náluk átmenni, mindig olyan kedvesek velem, de a drága bátyját a kis barátnőjével egy kanál vízbe megtudnám fojtani. Soha nem tettem ellenük semmit, mindig kedves voltam, mégis ellenszenves vagyok nekik. Ti mit tennétek a helyemben?

Tényleg parasztok.
De ne foszd meg magad emiatt egy jó társaságtól. A téged áthívó lányra koncentrálj. Ha meg beszólnak szólj vissza.

Nem ivott a bátyja egyáltalán, hisz ő vezetett, még mentek haza kocsival.
Ő alapból ilyen nyers és beszól mindenkinek.
És még egy fontos dolog, hogy NEM az övéké volt a Royal vodka ami összetört, nem ők vették. Azt én vittem otthonról, tehát az enyém volt. Szóval még azt se lehetne mondani, hogy az övéjüket törtem össze. Emiatt még annyira se értem a reakcióját.

"Ő alapból ilyen nyers és beszól mindenkinek."
Akkor te miért veszed magadra?
Nekem is van hasonló ismerősöm, először még leálltam "kiosztani", később megtanultam kezelni a beszólásait, ma már inkább röhögök rajta.
Tudom, hogy amúgy a maga módján kedvel, de egyszerűen ilyen a stílusa, ez van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!