Van olyan hely Budapesten, ahol lehet kifejezetten barátokat keresni? 28/F

Ez attól függ, milyen korúakkal - neműekkel ismerkednél, milyen érdeklődési köröd van és milyen közös időtöltés, amit elképzelsz a barátkozásban :)
Egy budapesti

Helyi, pl. kerületi, városrészi stb Facebook csoportokban érdemes lehet nézelődni.
Ha nem kifejezetten barátkereséssel jöttek létre a csoportok az sem baj, ilyen-olyan helyi programokat ajánlanak, személyesen lehet ismerkedni ha elmész stb.

A barátkeresésre úgy gondolom az egyik legjobb a Havervagy programszervező!
Mondjuk én még nem voltam, de sok jót hallottam róla!
Ahogy a képeket nézem, amiket feltöltenek, főleg a középkorúak körében népszerű!
Ugye, különféle programokat szerveznek különböző helyszíneken.
Míg hideg az idő inkább beltérben - éttermekben, kávézókban -, ha beköszönt a tavasz, akkor meg szabadtéri helyszíneken.
Most például azt néztem, a Városligetben szerveznek valamit.
Igaz, fizetős és előre be kell jelentkezni a limitált helyek miatt, de abszolút megfizethető kategória!
Ilyen helyeken előbb találsz tartós ismeretségre, barátságra, párkapcsolatra, mint egy szórakozóhelyen, ahol a "részeg barátságok" másnapra úgyis elfelejtődnek a buli hangulatával együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!