Mostanában tudtatok ezen az oldalon ismerkedni, barátkozni?

válasza:Ki merem mondani,hogy lehetetlen. Férfi vagyok, a személyes beszélgetések és közös programok híve. Virtuális és netes barátságok nekem nem barátságok.
Éppen ezért öt éve nem tudok barátkozni. Akkor volt valaki, akivel többször és hosszabb időre is találkoztam, de a munkája,áthelyezése miatt megszakadt.
Nem arra megy a világ,hogy barátságok épüljenek,sajnos inkább ellenkezőleg :(
F/Bp

válasza:Az elmúlt évek és évtizedek alatt arra jutottam, hogy se ezen az oldalon és lassan sehol nem éri meg barátkozni. Nem írok és nem akarok nagyon durván fogalmazni, de az embernél hányadékabb, moslékabb élőlény ezen a bolygón nem létezik. Többségük érdekektől vezérelt, azt hiszed támogatást kaphatsz tőlük, meg segítenek, közben ott döfnek hátba ahol éri.
És szerintem nagyon kevés a kivétel, aki nem ilyen.
Az én tapaaztalatom, hogy huszon éves lányként nagyon nehéz, már-már lehetetlen.
Az esetek 90%-ában középkorú férfiak írnak és tudjuk milyen céllal. (És köszönöm de az ilyen privátok kerüljenek most is)
Ha meg esetleg van köztük te korosztályod akkor nem igazán lehet beszélgetni (tisztelet a kivételnek) mert totál egyoldalú a beszélgetés.
Te próbálkozol ismerkedni írni magadról, a másik fél meg csak válaszolgat.

válasza:26-os
Hány éves vagy, és mit keresel, barátokat, vagy párt, vagy is-is?
27-es
24 és barátokat de sajna ahogy írtam sokszor olyanok találnak meg csak akik párkapcsolatot keresnek és nem értik hogy nem :/

válasza:24#
Itt a barátkozást sokan úgy veszik, h utána irány az ágy, kész dedó!
Mindenki csak kefélni akar a másokkal, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!