Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mostanában tudtatok ezen az...

Mostanában tudtatok ezen az oldalon ismerkedni, barátkozni?

Figyelt kérdés
okt. 27. 17:53
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
58%
Itt? Meg se probalnek.
okt. 29. 09:20
 42/60 Noren1989 ***** válasza:
67%
#40 nàlam csak ritkàn, ő nem bírja a bezàrtsàgot.
okt. 29. 14:21
 43/60 anonim ***** válasza:
50%
A 24-esnek igaza van! Én azonban inkább úgy fogalmaznék, hogy szarháziak úgy, ahogy vannak! A legtöbb ember oda szarik, ahol eszik.. Ez elég sokat elárul róluk!
okt. 30. 13:24
 44/60 anonim ***** válasza:
88%

Nem, de öt évvel ezelőttig rengeteg értékes embert találtam itt.

Az utóbbi öt évben meg nem igazán tudok mit kezdeni itt, mert az értékes emberek mára elfogytak. Csak kínlódok a légüres térben...

okt. 30. 13:31
 45/60 anonim ***** válasza:
90%

44#

Velük nem maradt meg a kapcsolat?

okt. 30. 13:33
 46/60 anonim ***** válasza:
90%
Én 2016-ban ezen az oldalon ismerkedtem meg egy csajjal, akivel a mai napig emailezünk, amilyan barátnő félek vagyunk. Szóval ritlán, de ki lehet fogni rendes, normális embereket is. De tény, hogy jópár perverz és elmebeteg is rárepül az emberre.
okt. 30. 14:07
 47/60 anonim ***** válasza:
84%

Nem...

Az egyikkel legjobb barátok lettünk a való életben is, a másikkal másfél éven keresztül tartottuk itt a kapcsolatot (külföldön élt), de végül meghíusult, rajtuk kívül még egy sráccal barátok lettünk, és találkoztunk is, a negyedik mdg egy 17 éves fiú volt, aki nagyon intelligens és jófej volt egyébként, de rengeteg traumát kellett elszenvednie a családja által, ezért rendkívül labilis volt érzelmileg, ezért hiába volt egy nagyon értékes ember, valószínűleg öngyilkos lett idő közben...

okt. 30. 14:08
 48/60 anonim ***** válasza:
63%

47#

Ne hülyéskedj, csak nem tett ilyet..istenem.

okt. 30. 14:09
 49/60 anonim ***** válasza:
84%

47#

Remélem hogy nem lett öngyilkos.

okt. 30. 14:10
 50/60 anonim ***** válasza:
71%

49#

Nem tudsz már ráírni, h van?

okt. 30. 14:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!