Már egy éve kerül a legjobb barátom, mit tegyek?
Volt egy nagyon jó barátom,akit testvéremként szerettem. Mindenhová együtt jártunk, minden programot együtt csináltunk, segítettünk egymásnak amiben tudtunk, tényleg nagyon jól ki jöttünk egymással. Viszont már egy éve nem tartja velem a kapcsolatot és kerül. Pár házzal odébb lakik, az egy év alatt pedig nagyon sokszor próbáltam közeledni felé mint személyesen mint pedig fb-n, de semmi.
Amikor személyesen mentem a kapuhoz és becsöngettem, akkor mindig vagy az anyukája jött ki és mondta hogy nincs otthon, vagy az apukája. Pedig otthon volt mert láttam az ablakban ahogy kinézett.
Amikor a boltba találkoztam vele, akkor köszönt, majd vásárlás nélkül ki ment. Mindenhol kerül.
Fb-n is többször rá írtam, de semmi, egyszerűen megszűntem létezni számára, és sajnos ok-nélkűl, mert a barátságunk során egyszer nem bántottam meg semmivel. Nagyon rosszul esik ez számomra, mert egy támasz volt az életembe.
Én 19-éves vagyok, ő pedig 18 ha ez számít.
Egyébként érdeklődtem az unokatestvéreitől, és megtudtam, hogy nem haverkodik senkivel, és ők is ritkán látják

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Valaminek történnie kellett, amikor hirtelen kerülni kezdett.
4-es. Ha lelki válság van a háttérben akkor nem érdemli meg senki a törődést? Rúgjunk is bele?

válasza:

válasza:

válasza:A felsoroltak közül egyiket sem követtem el ellene, sőt inkább megvédtem mások előtt.
Amikor úgymond barátok voltunk, akkor nem csak ő volt nekem támasz, hanem én is neki.
És nem nagyon van más barátja, ezt az unokatesójai mondták el nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!