Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Volt valaha ilyen barátságod?

Volt valaha ilyen barátságod?

Figyelt kérdés
Egy ember az életedben, akivel minden nap beszéltél, nevettél, hülyéskedtél, közös tevékenységeket végeztetek, saját "nyelven" kommunikáltatok, saját belső poénokkal? Nagyon mély, titkokat osztottatok meg egymással, olyan dolgokat is átvészeltetek, ahol a legtöbb kapcsolat megszakadna? A kommunikáció soha sem volt felszínes "hogy vagy", "mi újság", hanem néha mély és törődő, máskor belső poénokra épülő, de nem unalmas?

okt. 31. 10:48
A kérdező szavazást indított:
Igen, most is van
Igen, volt ilyen
Nem volt soha
Megközelítőleg volt, de nem ilyen mély
38 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
51%
Nem és nem is vágyom ilyenre. Én csak párkapcsolatban akarok ilyen mélységeket, a barátaim haverkodásra, szórakozásra vannak. Nyilván velük is meghallgatjuk egymást, ha baj van, de amit leírsz, az nekem túl sok.
okt. 31. 10:52
 2/20 anonim ***** válasza:
63%

Most is van olyan akivel mindent megbeszélek jóformán, vannak "belső" poénjaink is, de részemről nem mentem odáig, hogy a legmélyebb titkaimat is megosszam vele.

De a többi kábé stimmel.

okt. 31. 10:52
 3/20 anonim ***** válasza:
53%
Nem
okt. 31. 10:53
 4/20 anonim ***** válasza:
37%

"Egy ember az életedben, akivel minden nap beszéltél, nevettél, hülyéskedtél, közös tevékenységeket végeztetek, saját "nyelven" kommunikáltatok, saját belső poénokkal? Nagyon mély, titkokat osztottatok meg egymással, olyan dolgokat is átvészeltetek, ahol a legtöbb kapcsolat megszakadna?"

Hááát... Ebből a leírás alapján előbb-utóbb szex lesz. Ez már több, mint barátság szerintem, inkább szerelem.

okt. 31. 10:57
 5/20 A kérdező kommentje:
4. Akkor is ha alapból nem vonzódsz a neméhez?
okt. 31. 11:00
 6/20 anonim ***** válasza:
62%
5# Nem tudom, de ez nekem kicsit több, mint barátság, ez a minden nap együtt, meg kitalálják a másik gondolatait stb..
okt. 31. 11:08
 7/20 anonim ***** válasza:
89%
5# Ha alapból nem vonzódik a saját neméhez, heterók, akkor nem. Max akkor, ha mindkettőben van bi, vagy meleg hajlam.
okt. 31. 11:13
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen vannak ilyen barátaim. 2 akivel minden nap beszélek, plusz 1 a 2höz akivel bármilyen őrült, titkos gondolatot megosztok, és ő is velem, és nem ítélkezünk.
okt. 31. 11:33
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok ismerősöm van, sokakat tartok barátaimnak, de van egy legközelebbi barátnőm, általános iskola óta, tehát lassan 45 éve. Fiatal korunkban sülve-főve együtt voltunk, még akkor is, amikor más középiskolába mentünk. Minden hétvégét, nyári szünetet együtt töltöttünk. Egymásnál aludtunk, a szüleink is jól ismerték egymást. Amikor családjaink lettek, akkor is aktívan tartottuk a kapcsolatot. A mai napig. Lehet, hogy nem naponta, de két naponta van kapcsolatunk, telefonon, messengeren, FB-on, bárhol. Személyesen is találkozunk, programozunk, összejárunk. Mindent is megbeszélünk, tényleg mindent. És annyi közös emlékünk van, annyira össze vagyunk nőve, hogy fél szavakból is értjük egymást. Mintha testvérek lennénk. Nekem ez a barátság nagyon fontos és nagyon értékes.
okt. 31. 12:36
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Van 1 abszolút ilyen és 1 hasonló. Az abszolút már 20 év óta tart.

36/F

okt. 31. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!