Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lehetséges hogy egy 19 éves...

Lehetséges hogy egy 19 éves budapesti srác nem tud egyedül elmenni az Aréna plázába? Vagy ez csak kifogás?

Figyelt kérdés
Annyit tudok róla, hogy Dél-Pesten lakik. A lényeg, hogy azért nem tudtam vele pár órára találkozni, mert ő nem tudja, hogyan jut el az Aréna plázába (nekem csak 2 óra szabadidőm lett volna, és tényleg csak ott a plázában lett volna jó, mert utána indult a buszom a Stadionoktól vidékre)

nov. 4. 23:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

Vannak akik ennyire nem tudnak közlekedni, vagy akár életképtelenek.

Persze kifogásnak sem utolsó, de lehet csak anyu nem vett neki bérletet, vagy nem engedte el.

nov. 4. 23:20
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem tul valoszinu. 17 evesen jartam eloszor egyedul Budapesten, odatalaltam egy random cimre Rakoskereszturon, pedig akkor nem volt internet a mobilon, es mobil se, meg otthoni internet se nagyon. Volt viszont terkepem amit neztem, meg szam amivel kerdeztem.
nov. 4. 23:34
 3/14 anonim ***** válasza:
88%

Ha akart volna találkozni, megoldja.

Esetleg hasmenése volt amit nem akart bevallani és kitalált egy majdnem olyan kínos indokot...

nov. 4. 23:42
 4/14 anonim ***** válasza:
41%

Némely budapestinek elég vacak helyismerete lehet.

A hírdetéseimnél mindig megjelenik egy,aki azt hiszi, hogy Várpalota , Budapest valamelyik kerületében van.🤣

nov. 5. 01:28
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Ember. Dél Pestről egyenesen odaviszi a metró. Egy zebrán nem tud átmenni vagy mi a probléma??
nov. 5. 02:55
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

Jézusom el ne hidd ezt az emeletes lúzer kifogást. Ha ahhoz elég nagyfiú, hogy a neten csajozgasson, akkor a BKK Go/Google Maps/Waze stb használatához is. Pláne ha még nő is van dologban.

Sajnálom, de egyértelmű, hogy nem érdekled, csak jó vagy mint napi unaloműző chatpartner.

nov. 5. 03:15
 7/14 anonim ***** válasza:
36%
En nem birok kozlekedni, Van ilyen sajnos. Rohogjetek nyugodtan! 35/f
nov. 5. 04:28
 8/14 anonim ***** válasza:
41%
#4 valószínűleg várkerülettel keverhetik :D
nov. 5. 06:45
 9/14 anonim ***** válasza:
78%
#8 Nem tudom, de most vasárnap is volt egy ilyen jelentkező marketplace-n, miközben nem tartana semeddig megnézni a térképet.
nov. 5. 06:55
 10/14 anonim ***** válasza:
23%

Beírtam egy dél pesti címet és az Aréna plázát az útvonaltervezőbe, tömegközlekedéssel több mint 1óra, legalább 2 átszállással.

Gondolom ezt ő is meg tudja nézni, tehát odatalálna, viszont oda-vissza csak az utazás 2ésfél óra.

nov. 5. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!