Lehetséges hogy egy 19 éves budapesti srác nem tud egyedül elmenni az Aréna plázába? Vagy ez csak kifogás?

válasza:8-as?
Van Budapesten Rákospalota, Újpalota, ez zavarhatja meg őket.

válasza:

válasza:

válasza:El tudom képzelni sajnos. Néha olyan dolgokat kérdezgetnek meg emberek, amik ki vannak irva az orruk elé. Illetve hatalamas egyéni különbségek is vannak, én emlékszem, mennyire szürreálisnak tartottam, hogy nekem 17 évesen meglett a jogsim, és a szüleim addig is és azután is bátoritottak, hogy menjek, gyakoroljam az önállóságot, hiszen maholnap úgyis nagykorú leszek, a velem egykorú osztálytársamat a szülei hordták suliba, a szülei hordták haza, és ha pl. eljött velünk plázázni, vagy kávézni iskola után, akkor ha a 4-6-ossal mentünk, azért ment otthon az ajvékolás, hogy megtalálja valami drogos hajléktalan, ha pl. a szüleim autójával én vittem őket, mert kölcsönadták, akkor azért ment a sirás, hogy fiatal, friss jogsis sofőr mellé szállt be. Meg is lett az eredménye, mikor másik városba ment egyetemre, és kiderült, hogy teljesen életképtelen, alap dolgokat nem tud elintézni, sehová nem talál oda, a zacskós levest is odaégeti és csak az nem veri át, aki nem akarja.
Meg lehet persze béna kifogás is. Én egyszer azt mondtam, mikor nem volt kedvem egy bulihoz, hogy anya nem enged el. Összefutott a haver a városban anyával, könyörgött neki, hogy ne legyen már ilyen, engedjen el. Anyám jól leteremtett, mikor hazaért, hogy rém kellemetlen volt neki, ne őt használjam már kifogásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!