Volt egy legjobb fiú barátom kiskorunktol ismertük egymast. Legjobb barátom másfél évig volt 5 évvel ezelőtt. Mindent megbeszéltünk nem voltak vitáink se. Azon vesztünk végülis össze ennyire vagyis haragudott meg rám mert elhittem egy pletykát, miszerint ő terjeszt rólam a környéken elég bizalmas és cuki dolgokat. Elég csunya mondatokat vágtam a fejéhez sajnos azt mondtam neki többé nem szeretném tartani a kapcsolatot vele majd par nap múlva derült ki nincsen köze az egészhez egyik idiota ismerősünk akart csak össze ugrasztani bennünket és sikerült is neki... Azóta öt év telt el és még mindig nem akar megbocsátani :( Pedig már találkoztunk tök véletlenül 3 éve akkor 2 órát beszélgetett velem meg kisirtam a lelkem neki úgy vettem észre, hogy nem haragszik ram. Viszont hiába írok neki vagy szeretnék beszélni vele nem reagál semmit rá. Az utolso dolog amit írt nekem még nagyon régen, hogy nem haragszik rám csak nem gondolta volna, hogy pont én. Szerintetek én rontottam el vagy meg kéne bocsátania ennyi idő után esetleg ha valóban a barátom lett volna akkor megbocsát? 23/L
jan. 10. 21:52
1/7 anonim válasza:
Igen, te rontottad el. Nagyon rosszul tud ám esni, hogyha megkérdőjelezik az érzelmeid és megvádolnk mindenféle elborult elmélettel. Az ilyesmi meg tudja törni benned a dolgot, hogy akarj-e még bármit is a másiktól. Hiába nincs harag, bizalom már nem lesz.
jan. 10. 21:55
2/7 anonim válasza:
1-est még kiegészíteném annyival hogy ráadásul biztos vagyok abban is, hogy ő bármit mondhatott ott neked, nem hitted el neki, meghazudtoltad, csak fújtad a magadét, és a végén bedobtad ezt a nem akarsz vele többet kapcsolatot tartani "szakítás" dolgot. Na ezek után nehéz is lenne már helyreállítani a bizalmat, nem haragudás ide vagy oda. Baromi csalódáskeltő és alantas lehetett ez így neki. Főleg hogy 1000% biztosra érzem hogy ő akkor próbálta menteni a kapcsolatotokat, védte magát tényekkel, de tuti nem hittél neki és meghazudtoltad. Mindezt egy másik rosszindulatú hazug barom, és a saját egód miatt. Mert hogy azt hitted rólad terjeszt dolgokat.
jan. 10. 22:08
3/7 anonim válasza:
Hasonlóan érzem mint az elöttem író. Illetve azóta eltelt 5 év,ez már soha nem lesz a régi. Teljesen más baráti köre lett,nem biztos,hogy hiányzol az ő életéből.
jan. 10. 23:06
4/7 anonim válasza:
Azt kapod, amit érdemelsz.
jan. 10. 23:36
5/7 anonim válasza:
Kértél bocsánatot?
jan. 10. 23:39
6/7 anonim válasza:
Jah, elrontottad, de ennek a barátságnak inkább azért lett vége, mert felnőttek. Felnőttként, a húszas évei közepe felé már senki sem veszi komolyan a tinikori hülyeségeket (ha meg valaki egy tinikori félreértés miatt egy életre megharagszik, akkor ez van, nem lehet vele mit tenni).
De azóta már rengeteg idő eltelt, felnőttként él, nem feltétlen kívánkozik vissza a régi barátságaiba. Lehet nem is akar lány barátot, mert csaja van, és nem venné ki jól magát, ha írogatna. Amúgy is kevés fiatalkori barátság éli túl a felnőttkor kezdetét, a ti barátságotoknak pedig nem is volt jó alapja.
Jobb túllépni rajta. Gondolom tanultál az esetből, ezt a tanulságot pedig vidd tovább a későbbi barátságaidba.
jan. 11. 00:03
7/7 anonim válasza:
Örülj, hogy nem vert állba téged, pedig azt érdemelted volna.
Nem kéne puncsolnod neki, legyen már annyi tartás és tisztelet benned, hogy békén hagyod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!