Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Budapesten hogyan találok...

Budapesten hogyan találok igaz barátokat?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon ritka SI-m van, mert gémer vagyok és a környezetemben nincsenek olyan gémerek, akiknek barátokra lenne szükségük, mint nekem.

Barátokat keresek, akikkel Steamen a kedvenc játékaimmal Co-op tudnánk játszani rendszeresen, mint pl:

- A Way Out

- American Truck Simulator

- Borderlands 1-2-3

- Dead Island széria

- Deep Rock Galactic

- Euro Truck Simulator 2

- Far Cry 3-4-5-6

- Forza Horizon 4-5-6 (Ha a Live nem dob le)

- GTA Online (privát session)

- It Takes Two

- Libritopia

- Sandwich Simulator

- Sniper Elite 5

- Split Fiction

- Supermarket Together

- The Elder Scrolls Online

Továbbá szükségem van arra, hogy újra nevethessek, újra boldog lehessek, újra egy fontos dolog részese lehessek, igaz barátok vegyenek körbe akikkel számíthatunk egymásra. Újra közös programokat akarok, újra a barátaimmal együtt szeretném enni a születésnapi tortámat nyáron. Tartozni akarok valahova, nem találom a helyem.

febr. 10. 03:33
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Dead Island,Far Cry 5/6,GTA V-t kivittem.
febr. 10. 13:23
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Itt
febr. 10. 16:42
 3/4 Senior Séf ***** válasza:
0%
Igaz barátokat nem találni kell. Először neked kell azzá válnod, aztán vagy kialakul egy tartós, igaz barátság, vagy nem.
febr. 18. 15:55
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 Én igaz barát vagyok. Voltak barátaim, de ellenem fordították őket. Nincs már közösség, ahol kezdeményeznének felém, mint régen.
febr. 18. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Közös programokra keresek barátokat/barátnőket Budapesten. Csatlakoznál?

Egyelőre nem akarok párkapcsolatot, de szeretnék értelmes embereket megismerni. Mennék kiállításra, moziba, romkocsmába, stand upra, kirándulni. 45+ korosztály, a személyes kapcsolatot preferálom. Nő vagyok.

Budapesten új egyed (:D) keres barátokat kikapcsolódás céljából. Tippek, ötletek?

Sporttárs, barát és persze komolyabb is jöhet, nyitott vagyok. 28|F

Budapesten jártok bulizni? Hova szoktatok? Keresek barátokat bulizni.

Fiú vagyok, 21 éves. Szeretnék eljárni bulizni, csak nem igazán van kivel. Szívesen csatlakozék valakikhez, péntek illetve szombat este általában ráérek.

70-en felüli emberek szeretnének Budapesten barátokat találni?

Beszélgetés, séta, közös programmok a természetben

Budapesten szeretnék új barátokat találni, valakinek lenne kedve barátkozni?

Sziasztok. Budapesten élő nő vagyok, a saját korosztályokban (25-30 év) keresek új barátokat. Nemrég költöztem ide, most itt dolgozom, és úgy tervezem, hogy maradok is egy ideig. Szeretek mozogni, kézműveskedni, sütni-főzni, új kultúrákat megismerni, beülős helyekre...

Hol találok magamhoz illő barátokat?

értelmes vicces fiu vagyok de viszont nehezen nyilok meg emberek felé szeretnék olyan barátokat akik hasonlóak mint én és ki lehet velük mozdulni valahova kb fél éve elek Budapesten amugy 18 vagyokk:)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!