Budapesten hogyan találok igaz barátokat?
Sajnos nagyon ritka SI-m van, mert gémer vagyok és a környezetemben nincsenek olyan gémerek, akiknek barátokra lenne szükségük, mint nekem.
Barátokat keresek, akikkel Steamen a kedvenc játékaimmal Co-op tudnánk játszani rendszeresen, mint pl:
- A Way Out
- American Truck Simulator
- Borderlands 1-2-3
- Dead Island széria
- Deep Rock Galactic
- Euro Truck Simulator 2
- Far Cry 3-4-5-6
- Forza Horizon 4-5-6 (Ha a Live nem dob le)
- GTA Online (privát session)
- It Takes Two
- Libritopia
- Sandwich Simulator
- Sniper Elite 5
- Split Fiction
- Supermarket Together
- The Elder Scrolls Online
Továbbá szükségem van arra, hogy újra nevethessek, újra boldog lehessek, újra egy fontos dolog részese lehessek, igaz barátok vegyenek körbe akikkel számíthatunk egymásra. Újra közös programokat akarok, újra a barátaimmal együtt szeretném enni a születésnapi tortámat nyáron. Tartozni akarok valahova, nem találom a helyem.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egyelőre nem akarok párkapcsolatot, de szeretnék értelmes embereket megismerni. Mennék kiállításra, moziba, romkocsmába, stand upra, kirándulni. 45+ korosztály, a személyes kapcsolatot preferálom. Nő vagyok.
Sporttárs, barát és persze komolyabb is jöhet, nyitott vagyok. 28|F
Fiú vagyok, 21 éves. Szeretnék eljárni bulizni, csak nem igazán van kivel. Szívesen csatlakozék valakikhez, péntek illetve szombat este általában ráérek.
Beszélgetés, séta, közös programmok a természetben
Sziasztok. Budapesten élő nő vagyok, a saját korosztályokban (25-30 év) keresek új barátokat. Nemrég költöztem ide, most itt dolgozom, és úgy tervezem, hogy maradok is egy ideig. Szeretek mozogni, kézműveskedni, sütni-főzni, új kultúrákat megismerni, beülős helyekre...
értelmes vicces fiu vagyok de viszont nehezen nyilok meg emberek felé szeretnék olyan barátokat akik hasonlóak mint én és ki lehet velük mozdulni valahova kb fél éve elek Budapesten amugy 18 vagyokk:)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!