Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi lehet az oka ha nem találok...

Mi lehet az oka ha nem találok barátokat?

Figyelt kérdés

Azt érzem valamiért rám nem kíváncsiak, nem akarnak velem beszélni.

Vannak akiket szetetnek mások, én meg valamiért mindig magányos vagyok/voltam.

Annyira egyébként nem hiányoznak a barátok csak nem értem hogy velem miért nem foglalkoznak mások.

Más fiatalok is vannak teljesen barátok nélkül?

ápr. 21. 12:08
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Vagyok, de már megszoktam. Egy ideig próbáltam rájönni az okára, de a legtöbb vonal oda vezetett, hogy ha bármiben nem egyeztünk (akár olyan jelentéktelen dolgokban, mint a zenei ízlés), már hagyták az egészet. Szóval ha bármiben is eltérsz a nagy többségtől, ez vár rád. Én pedig elég sokban eltérek.
ápr. 21. 12:32
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

A miértre nem tudok így válaszolni...

Esetleg írj magadról, az értékrendedről, a gondolataidról, érzéseidről...

Ha gondolod, kommentben, de ha nem szeretnél nyíltan írni, akár üziben!

ápr. 21. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Fiatalon fura. Később meg már nem is ragaszkodik hozzá annyira az ember. Valami hobbi mentén indulj el.
ápr. 21. 12:55
 4/5 anonim ***** válasza:
31 vagyok és a mai napig néha jó lenne barátokkal is kirándulni beszélgetni stb. De már beleuntam a próbálkozásba.
ápr. 21. 17:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz, mert ma az emberek többsége magával van elfoglalva és barátságon azt érti, ha gondja van, akkor kibeszélésre és rázúdításra keres valakit.

Netes barátságok, irkafirkálások nem érnek semmit. Élő barátkozáshoz pedig közös programok, élmények kellenek és főleg kitartás !

Még itt a fővárosban is nehéz barátkozni,hiába írják sokan, hogy el kell menni hobbi miatt, vagy ide -oda és akkor majd élőben tuti kialakul. Nincs így, nagyon nincs. Saját tapasztalatom...

F/Bp

ápr. 21. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Budapesten hogyan találok igaz barátokat?

Sajnos nagyon ritka SI-m van, mert gémer vagyok és a környezetemben nincsenek olyan gémerek, akiknek barátokra lenne szükségük, mint nekem. Barátokat keresek, akikkel Steamen a kedvenc játékaimmal Co-op tudnánk játszani rendszeresen, mint pl: - A Way Out -...

Nagyon nehezen találok barátokat. Csak én vagyok így?

Vagy találok de csak érdeket,nem tudom mit kéne tennem.Nem is tudom hány éve nem volt olyan barátságom ami igazi lett volna,és ezzel sajnos depresszió is társul. Nincs kedvem haza menni nincs kedvem tanulni nincs kedvem semmihez. Haza érek és szomorú zenét...

Miért van az hogy sose találok igaz barátokat?

Mindig azt hiszem bizonyos személyekre hogy na most meg találtam az igaz barátaimat, így fél évig tök normalisak nincs velük semmi baj, tipikusan azok az emberek akik terveznek hogy majd ha talalkozunk ide megyunk oda megyunk stb. De a végén az összesel mindig ugyanaz...

Miért járok minden barátnőmmel igy, en miert nem talalok igaz barátokat? (Kicsit hosszú de kíváncsi vagyok mások ötletére illetve véleményekre)

Eddig akárhány barátnőm volt vagy érdekből baratkoztak velem, vagy mert pont nem volt más, ha be kerültek egy új társaságba akkor engem ugy elfelejtettek mintha soha nem is lettem volna,igazából elegge erzekeny lany vagyok, meg tényleg hogy nem en vagyok az a lany, aki...

Hol találok igaz barátokat?

Rengeteg barátom van de egyik se az igaz barát tipús akivel bármiről el tudnék beszélgetni és kezdem úgy érezni hogy sok az olyan barátom aki csak ki használ.Hol tudnék olyan barátra szert tenni akivel bármiről el tudok beszélgetni?

Miért találok ilyen nehezen barátokat?

Sziasztok! Magányos egyetemista vagyok, sose voltam olyan nagy társasági ember, de mindig egy kis társaság, aminek a tagja lehettem (osztálytársak, munkatársak), de az elmúlt 2 évben senki. Próbálkoztam koncerten ismerkedni, ott mindenki csoporttal jött, vagy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!