Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van olyan, hogy egy haver...

Van olyan, hogy egy haver viccből lehülyéz, úgymond lenéz, de nem gondolja komolyan?

Figyelt kérdés
Akár konkrétan, akár ávitt értelemben.

ápr. 21. 12:22
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
nem tudom/inkább kifejtem
20 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Miért ne lenne? Nekem például ilyen a humorom, minél többször mondom valakinek hogy hülye és utálom, annál jobban kedvelem általában. :D
ápr. 21. 12:59
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
1-es: ez nem humor, hanem jobb esetben idétlenség, rosszabb esetben bunkóság.
ápr. 21. 15:14
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

Attól még, hogy egy fajta humor neked nem tetszik, még lehet humor. Megvannak azok a barátaim akik szintén hasonló típusok, kiválóan elvagyunk, jól megy a baráti adok-kapok. :)

(Az lemaradt, hogy aki nagyon nem ilyen típus azzal nem erőltetem, de őszintén szólva nekik nehezebben is mutatom ki, hogy kedvelem őket, ilyen emberekkel kevésbé lesz szoros kapcsolatom, kevésbé tudok felszabadult lenni a társaságukban.)

ápr. 21. 15:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Addig humor, amig a másik is nevet.
ápr. 22. 05:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen. Mint írtam: "Megvannak azok a barátaim akik szintén hasonló típusok, kiválóan elvagyunk, jól megy a baráti adok-kapok."

Nem értem mi a problémád.

ápr. 22. 09:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, bár itt is van bunkóság és oké kategória.

Volt két kollégám, náluk jól látszott :D Először elég finoman ment, a szájalósabb nem kezdte el rögtön szekálni, hanem finoman tesztelte hogy hogy viseli. Jól viselte, sőt, vissza is vágott, így napi szinten ment akár a teljesen indokolatlan "te r*tardált" odaszúrás is, csak úgy a levegőbe, unalomból.

Én például már nem szeretem annyira ezt a piszkálódást, így én nem is kaptam az ívet.

ápr. 22. 11:56
 7/8 anonim ***** válasza:
#5, csak a #4-es volt az én válaszom egyedül. A tiédet nem is olvastam, a kérdezőnek válaszoltam.
ápr. 22. 13:35
 8/8 anonim válasza:
Igen nagyon is nekem is van pár barátom akikkel folyton szivatjuk egymást de azért ott vagyunk egymásnak.
ápr. 22. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Barátnőm azt akarja szokjak le a cigiről és a kávéról is, mert azt gondolja ennek a 2 dolognak köszönhetem, hogy sokat fáj a gyomrom. Nem éhgyomorra...

hogy nem lehet csak így leszokni simán. Pedig nem vagyok nagy dohányos, csak szertartás függő vagyok. Ez van. Nem bírom ki, hogy ne bagózzak és kávézzak. N

Miert gondolja ezt rolam?

A baratom akit online ismertem meg regebben mindig bekapcsolta a kamerajat es lathattam ot de utana par honappal elkezdte ezt abbahagyni nem akarta eggyaltalan bekapcsolni es nagyon fura volt aztan 5 napig ignoralt nem irt semmit ez hihetlen rossz volt es utana eltelt...

Mit gondoltok egy ilyen "barát"ról, vagyis igazából mit gondoljak én róla, hogy álljak ehhez az egészhez?

Nagyon rossz gyerekkorom volt, emiatt sok mentális problémám van, a kötődéstől kezdve, depresszión át, sok minden. Magányos vagyok így 19 évesen. Novemberben itt a gyakorin ismertem meg egy hasonló korú embert. Egyszer már magamra hagyott 2 hónapra, bocsánatot...

Az ilyen emberek azt gondoljàk megérdemlik hogy sajnàljàk őket?

Többeknél megfigyeltem.Ha rossz kedvük van írkàlnak,szinte két naponta ha nem naponta.Nehéz témàkkal foglalkoznak pl.mi az élet értelme,mikor fogja megérteni mi célból van a Földön,szomorú,stb...Ha jó neki elolvassa az üzenetet és nem tud egy egyszerű kérdésre igennel...

Csajok! Férfi nő barátságban hogy lehet értelmezni ezt a kijelentést? Ezt ti hogy gondoljátok?

Én nő barátom felhívott beszélgettünk, és a végén mondta hogy a napokban találkozhatnánk is személyesen beszélgetni, meg hogy legalább akkor látna is engem. Ezt mire véljem hogy látni akar? Pár napja is talákoztunk, akkor is látott. Ha én valakit látni is szeretnék,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!