Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol találom meg az Igazi...

Hol találom meg az Igazi barátaimat?

Figyelt kérdés

37 éves férfiként keresek 25-40 év körüli budapesti lányokat a saját leendő baráti Messenger csoportomba, akikkel rendszeresen programokra tudok menni, megtanulnék egymással beszélni, látják bennem azt a jót amit én nem veszem észre, elfogadják az aspergeremet/depressziómat és nyitnak felém, akiktől nem kell félnem hogy gyűlölnek, akik mellett érezném hogy van értelme az életemnek, akik számára ott lehetnék, akikkel megértjük egymást, akikkel együtt új életet kezdhetnék, amitől újra egzisztenciálisan erős lennék, mint 30 éves koromban.

Akik nem hagynak el csak mert más vagyok. Akik bevonnak a hobbijukba. Akikről kiderülne, hogy tényleg igazi barátok.

júl. 1. 11:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%

Volt már ez a kérdés, ott kaptál válaszokat.

Nem fogsz olyan csoportot (és hozzá való embereket) találni, amelyiknek az lesz a funkciója, hogy téged szórakoztasson.

júl. 1. 14:02
 2/15 anonim ***** válasza:
81%

Nem fogsz találni!

Te kiszolgáló személyzetet keresel, aki szórakoztat!

Ráadásul csak lányokat!

Semmi hátsó szándék nincs is ebben....

júl. 1. 16:59
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
Na, tolonganak a jelentkezők?
júl. 1. 17:57
 4/15 A kérdező kommentje:
Még mindig nem tudom, hogyan kell lányokkal barátkozni. Jelentettem eddig minden kommentelőt aki ledegradált mert barátokat keresek.
júl. 1. 21:00
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Egy igazi barátnak nem a neme dönti el, hogy milyen kapcsolatban lehettek. Magyarul ha te valóban barátokat keresnél, nem kizárólag (nálad akár jóval fiatalabb) nőkkel lennél hajlandó csak szóba állni. Nem kell az álszentség.
júl. 1. 21:35
 6/15 A kérdező kommentje:
#5 Srácoktól félek. Lányokban jobban megbízom. És jelentettelek téged is mert hazudsz. Én nem vagyok álszent. Aspergeres vagyok. És eddig lányokkal éreztem a legjobban magam, mert nyitottabbak, beszélgetősebbek, lelkisebbek, nevetősebbek, ölelősebbek és szociálisan biztonságban akarol lenni. Srácok felé nem tudok megnyílni.
júl. 1. 21:48
 7/15 anonim ***** válasza:
73%

Ki vagy te, hogy mindenkit jelentesz?

Ne takarózz az Aspergerrel!

Párom is hasonló problémákkal küzd, de sosem hivatkozik erre, ha bármilyen nehézsége adódik.

Rossz úton jársz, ne hidd, hogy a világ hozzád fog alkalmazkodni.

júl. 1. 21:58
 8/15 A kérdező kommentje:
#7 Téged is jelentettelek mert te is degradálsz. Segítséget kértem ezen az oldalon, fél tucat felhasználóval megtámadtál, megvédtem magam, mindegyikőtöket jelentettem, hogy letiltsanak titeket az oldalról és azok válaszoljanak, akik megértenének engem.
júl. 1. 22:04
 9/15 anonim ***** válasza:
79%

A megértés kölcsönös dolog.

Te nem érted meg a lényeget.

júl. 1. 22:06
 10/15 A kérdező kommentje:
#9 Mi a lényeg? Miért támadnak meg az emberek ismeretlenül amikor barátokat keresek? Miért tehetik meg azt, hogy poénból szórakozásból degradálnak, "csak mert megtehetik" és röhögnek a markukba?
júl. 1. 22:17
1 2

További kérdések:

Mit kene tennem barátok elvesztésével kapcsolatosan?

regen rengeteg baratom volt, mindenkivel joban voltam. Tancoltam, az egesz tanciskolaval joban voltam, osztalytarsaimmal. Nagyon nyilt szemely vagyok egyebkent, konnyen baratkozok, de az utobbi idoben teljesen bezarkozva erzem magam. Abbahagytam a tancot mert kiderult...

Barátságban, ha ellenkező neműek vagytok, beszéltek, lelkiztek a párkapcsolataitokról is? Ha igen, nincs ebből gond?

Egyik barátom szerint ez normális dolog, és mélyebb a barátság, nem felszínes. Részben egyet is értek, jó ha valakivel ilyesmiről is lehet beszélni. Viszont az ilyesmi nem vezet bonyodalomhoz? Mert én inkább ezt tapasztaltam… Pl. Kettesben beszélgetünk, épp meséli...

Valakinek van kedve holnap kijönni velem MondoConra?

Ma voltam (azaz még vagyok) de egyedül nem annyira bulis, de sajnos nincs animés barátom 27/N vagyok

Ez valóban zavaró, vagy velem van a baj?

Amikor telefonon beszélgetek egyik barátommal, egy hozzátartozója mindent hall, mivel ott van mellette, és mindig beleszól, hozzászól a beszélgetéshez és ez zavaró, de ha megkérném hogy vonuljon el addig, megsértődne az illető

Aki a huszas éveiben járt és új barátokat akart, az hogy csinálta?

Van bármilyen ezzel kapcsolatos történetetek, tapasztalatotok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!