Te mennyire igenyled a társaságot, ha nincs párod akkor mennyit mész barátokkal, barátnőkkel programokra?

válasza:

válasza:

válasza:Most nincs párom, barátokra sose volt igényem, néha jártam társaságba, de az előbb utóbb mindig rossz véget ért. Mindig azt kellett kidumálni aki épp nem volt ott.
Sokáig jól megvoltam egyedül, szakítás után megtaláltam önmagam, összeszedtem magam testileg lelkileg. Nyaralni is mentem többször egyedül.
De már felmerült az igény, hogy szeretnék ismerkedni, megtalálni a párom. Nekem más kell

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én rájöttem hogy nagyon is igénylem a kapcsolódást és jól érzem magam benne mindig.
Hogy párkapcsolatnál is azt éltem meg jól és hiányzik hogy a mindennapokban az apró kis kapcsolódások hogy együtt vagyunk főzés közben is együtt beszélgetünk az ágyba alszunk együtt. Közös sétálások. Közös nintendózások, együtt filmezés. Együtt edzés akár.
Viszont annyit voltam egyedül gyerekkoromba vagy olyan közeg közt ahol a kapcsolódás többet kivett belőlem hogy megszoktam egyedül lenni. Vagy ha mondjuk bántottak mert voltam bántva hogy így jobb volt egyedül.
És így volt hogy megszerettem egyedül lenni. És szeretem is. De szerintem pont a kapcsolódás meg pont azért hatalmas érték nekem mert sokat voltam egyedül.
Nagyon szeretek a barátaimmal is lenni. És kicsinek is azert mentem boltba segítettem takarítani mentem vele munkába hogy együtt legyjünk.
És nagyon betudom zárni a szívembe a barátaim vagy ha valaki kedves hozzám.
És hiányoznak is. Együtt progikat velük nagyon szeretem viszonylag ritkán találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Falun lakom, szerintem ez mindent elmond és csak itt bántanak emiatt. A saját szüleim is beszóltak, pedig ezek a dolgok a családban öröklődnek. Enyhe csípőficamom volt, meg gerincferdülésem van. De nem tudom, mi baj a járásommal, illetve próbáltam, de nem tudok...
Elsősorban a dominanciaharc miatti sértegetések, személyeskedések, konfliktusok jellemzik az ilyen összejöveteleket. Az annyira állati és kiábrándító. Miért viselkednek így az emberek?
A kedvesség szeritük gyengeség? Vagy mi a fe.ne van az agyukkal?
Mit szoktatok ilyenkor csinálni?
Nos én suliba járok hétvégente (OKJ) korán kelek. Aztán holnap is megyek, meg vasárnap is. Mondtam neki előre,hogy nálam a március tabu buli szempontból,mert suliba járok. Rossz passzban van az tény, kicsit lazulni akar.Én ezt értem. Csak nekem meg rohadtul nincs...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!