Te mennyire igenyled a társaságot, ha nincs párod akkor mennyit mész barátokkal, barátnőkkel programokra?

válasza:Kb semennyire.
Idén két társasági programom volt/lesz, egy teljesítménytúrára hívtak volt osztálytársak, azt lenyomtuk társasággal, meg majd novemberben megyek egy koncertre családtagokkal.
Ez elég is nekem. Alapvetően jobban szeretem a nyugit, otthon kertészkedni, olvasni, macskázni stb.
Most amúgy van párom, de nem vagyunk mászkálósak. Amikor szingli voltam akkor is ugyanez volt, nálam ez nem függ kapcsolati állapottól.
Kapcsolódó kérdések:
Falun lakom, szerintem ez mindent elmond és csak itt bántanak emiatt. A saját szüleim is beszóltak, pedig ezek a dolgok a családban öröklődnek. Enyhe csípőficamom volt, meg gerincferdülésem van. De nem tudom, mi baj a járásommal, illetve próbáltam, de nem tudok...
Elsősorban a dominanciaharc miatti sértegetések, személyeskedések, konfliktusok jellemzik az ilyen összejöveteleket. Az annyira állati és kiábrándító. Miért viselkednek így az emberek?
A kedvesség szeritük gyengeség? Vagy mi a fe.ne van az agyukkal?
Mit szoktatok ilyenkor csinálni?
Nos én suliba járok hétvégente (OKJ) korán kelek. Aztán holnap is megyek, meg vasárnap is. Mondtam neki előre,hogy nálam a március tabu buli szempontból,mert suliba járok. Rossz passzban van az tény, kicsit lazulni akar.Én ezt értem. Csak nekem meg rohadtul nincs...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!