Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Te mennyire igenyled a társasá...

Te mennyire igenyled a társaságot, ha nincs párod akkor mennyit mész barátokkal, barátnőkkel programokra?

Figyelt kérdés
júl. 5. 18:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Kb semennyire.

Idén két társasági programom volt/lesz, egy teljesítménytúrára hívtak volt osztálytársak, azt lenyomtuk társasággal, meg majd novemberben megyek egy koncertre családtagokkal.

Ez elég is nekem. Alapvetően jobban szeretem a nyugit, otthon kertészkedni, olvasni, macskázni stb.

Most amúgy van párom, de nem vagyunk mászkálósak. Amikor szingli voltam akkor is ugyanez volt, nálam ez nem függ kapcsolati állapottól.

júl. 6. 09:45
 22/22 anonim ***** válasza:
Semennyire
júl. 6. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek normális dolog így kigúnyolni valakit a jàràsa miatt? Titeket bántottak amiatt, hogy hogyan mész?

Falun lakom, szerintem ez mindent elmond és csak itt bántanak emiatt. A saját szüleim is beszóltak, pedig ezek a dolgok a családban öröklődnek. Enyhe csípőficamom volt, meg gerincferdülésem van. De nem tudom, mi baj a járásommal, illetve próbáltam, de nem tudok...

Amikor közösségbe mész miért mindig az van, hogyan érjük el, hogy a másik úgy érezze magát mint egy darab sz. R?

Elsősorban a dominanciaharc miatti sértegetések, személyeskedések, konfliktusok jellemzik az ilyen összejöveteleket. Az annyira állati és kiábrándító. Miért viselkednek így az emberek?

Miért van ennyi tah. Paraszt ember bármelyik munkahelyre is mész?

A kedvesség szeritük gyengeség? Vagy mi a fe.ne van az agyukkal?

Legjobb barátnőtökért/barátotokért elmennétek bulizni (rossz passzban van) úgy, hogy másnap korán kelsz, suliba mész?

Nos én suliba járok hétvégente (OKJ) korán kelek. Aztán holnap is megyek, meg vasárnap is. Mondtam neki előre,hogy nálam a március tabu buli szempontból,mert suliba járok. Rossz passzban van az tény, kicsit lazulni akar.Én ezt értem. Csak nekem meg rohadtul nincs...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!