A barátnőmhöz kellett költöznöm átmenetileg. Ez mennyire fordul elő másoknál?

válasza:

válasza:Feltehetöen komoly oka van a dolognak, köszönd meg, hogy odafogad.
Viszont ott te vendég vagy, neked kell alkalmazkodni.
Amit mond, hogy "háziszabály", azt tartsd be, akkor is, ha szerinted hülyeség.
Másrészt ha két hónapban egyeztetek meg, akkor a két hónap leteltével ki kell költöznöd, akkor is, ha nincs más hely, különben ennek a barátságnak vége

válasza:

válasza:Lányként teljesen oké, örülj, hogy van ilyen ismerősöd.
30-40+ nőként lenne már gáz, hogy évtizedek után sincs albira tartalékod.

válasza:

válasza:Szerintem okénak kell legyen, de embertípus válogatja.
Valahogy a lányoknak ez jobban megy. barátnőnél vagy barátnál lakni.
Férfiaknak ez nagyobb probléma és lehet felszínes kapcsolat miatt
Kapcsolódó kérdések:
Azt mondta még régebben h átmehetek hozzá valamikor de még mindig nem hívott át. Nem akarok goromba lenni h csak beállítok hozzá.
Hogy érhetőbb legyen a sztori,a nővérem idehívta egyik régi ismerősét,hogy aludjon itt,ezzel probléma sincs csak az a baj,hogy én egy szobán osztozok vele és a lakásunkban 2 szoba van összesen a miénk és a szüleimé,így konkrétan sehol se lenne ahol tudnék...
17 éves vagyok es anya nagyon jóba van az anyukájával, megkérdeztem ma hogy szerdán nála aludhatok és azt biztos biztos nem soha.es sose engednek szó szerint már könyörgök nekik és akkor se csak azt mondják jöjjön O ha annyira akarok menni.es arra kenték hogy szombaton...
Régen...körülbelül hét hónapja együtt jártunk. Akkor ő szakított velem és utána egészen eddig a hétig nem is beszéltünk de most úgy beszélgetünk mintha újra a barátnőm lenne... de sajnos még nem akar az lenni...
Legjobb barátnők lettünk de abba akarja hagyni a virtuális életét de nekem nagyon hiányozni fog és kicsit stresszelek is mert fáj a hasam,nagyon fontos számomra hisz ő az egyetlen barátnőm akivel így megtudtam volna beszélni mindent..mit tegyek hogy egy netes...
Van egy baratnom, nem mondom hogy nagyon kozeli de sokat jarunk ossze programozni, beszelgetni es mivel nincs tul sok baratom, becsulom a tarsasagat. Most uj fickoja lett, de a pasas miatta hagyta ott a feleseget az ujszulott gyerekevel... a baratnom teljes kodben...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!